serban nicolae
sursă foto: romaniacurata.ro

Șerban Nicolae și lecțiile de istorie

Citind declarațiile spumoase ale lui Șerban Nicolae, nu pot să nu observ cum domnul senator PSD și-a cam greșit menirea. Cu așa cunoștințe vaste într-ale istoriei României, nu mai bine își folosea acesta energia pentru a preda cursuri online copiilor ce nu se mai duc în perioada aceasta la școală? De fapt, rectific! Nu cred că și-ar dori cineva să-și lase copilul pe mâna cuiva ca Nicolae.

Despre ce este vorba de fapt? Despre Nicolae care, în încercarea sa de a-i critica pe cei de la PNL, îi trimite pe aceștia înapoi în istorie, mai exact pe vremea fanarioților, adică pe vremea când nimănui nu-i păsa de omul de rând.

”SLUGI FANARIOTE

Pe înțelesul tuturor celor cu datorii la bănci, la IFN-uri și la colectorii de creanțe și al celor cu popriri pe conturi:

– guvernul orban își roagă stăpânii să aștepte câteva luni; o să-și primească toți banii, inclusiv dobânzile pentru aceste luni, doar că puțin mai târziu;

– guvernul orban le impune românilor cu datorii la creditori să treacă prin criză, dar să nu aibă stăpânii pierderi din cauza asta;

– dacă românii nu pot plăti dobânzile reportate, pentru cei cu credite imobiliare, le plătește statul (tot ca să nu sufere vreo pierdere stăpânii!), iar apoi le recuperează tot de la cei care au crezut că sunt ajutați;

– guvernul orban pune tot efectul negativ și toate pierderile generate de criză pe seama debitorilor;

– în comparație cu guvernul orban, câteva bănci au avut mai multă înțelegere față de români și au elaborat scheme mai „umane”, înțelegând să împartă cu clienții debitori pierderile generate de criză.

Și, nu uitați! „guvernul orban” înseamnă iohannis, orban, cîțu, turcan și toată adunătura asta pusă pe șmenuri ordinare!”, scrie Șerban Nicolae pe pagina sa de Facebook.

Citește și: PSD spune că Victor Costache lasă în urmă 7 spitale contaminate

#News