PSD îl acuză pe Victor Costache că ar fi dezertat

Ceea ce, trebuie să recunoaștem, nu e departe de a fi adevărat. Dacă anul trecut mă declaram oripilată de manifestațiile lui Dragnea, dorindu-mi, și ca om, și ca jurnalist, o Românie mai bună, iată că astăzi ajung să le dau dreptate celor împotriva cărora scriam.

”Costache a dezertat! Şi-a dat demisia şi a fugit! În urma lui, şase spitale rămân contaminate! În urma lui, rămân sute de cadre medicale infestate şi zero stocuri de echipamente de protecţie”, a transmis, joi, Partidul Social Democrat.

PSD afirmă că: ”în prima linie au rămas în continuare medicii lăsaţi în voia sorţii de Costache”.

”Fără echipamente de protecţie şi fără stocuri de teste şi medicamente. Aceasta este SOLIDARITATEA arătată de ministrul Sănătăţii?! Fuga de greu! A avut totuşi timp sa modifice legi şi să transfere bani la clinicile private şi afacerile lui”, au mai spus cei de la PSD.

Astfel, în primă criză în care nu avem nici de unele, ministrul Sănătății dă bir cu fugiții, de teama responsabilității. Cam asta vor să sublinieze aceștia prin mesajul lor postat pe pagina oficială de Facebook. De altfel, această părere este împărtășită cam de toți oamenii politici ai momentului, după cum a scris HashtagNews.ro în cursul zilei de astăzi.

PSD condamnă PNL și spună că: ”în PNL e al doilea laş care fuge de responsabilitate după ce Cîţu a dispărut cu 10 minute înainte sa fie votat guvernul”. Astfel, în opinia acestora, această a doua demisie, după ce a lui Florin Cîțu, nu are cum să le facă cinste, prima creând se pare un precedent.

”În cel mai greu moment cu care România se confruntă, ministrul Sănătăţi Costache dă bir cu fugiţii”, au mai spus social-democraţii.

Citește și: Tăriceanu îi acuză pe Costache de lașitate

#News