Femeie sfâșiată de o haită de câini într-o localitate din județul Galați

Un bărbat care a vrut să o ajute pe femeie, a fost atacat și el de patrupede

O femeie a fost rănită grav după ce a fost atacată de o haită de câini într-o localitate din Galați, bărbatul care a ajutat-o pe femeie a fost, la rândul lui, mușcat. El a reușit să înlăture pericolul și să oprească acțiunea câinilor, punându-i pe fugă, însă, a fost mușcat, la rândul său, la nivelul membrelor inferioare și superioare., potrivit g4media.ro.

 Cele două persoane au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate,  femeia fiind internată din cauza rănilor care i-au fost provocate la nivelul corpului și al capului.

 Incidentul s-a produs duminică seara, pe un teren viran, din comuna Vânători, județul Galați, unde femeia în vârstă de 57 de ani aduna urzici, a anunțat Poliția.

„La data de 26 februarie 2023, în jurul orei 17:50, Poliția Galați a fost sesizată telefonic prin intermediul Serviciului Național Apel Unic de Urgență 112, cu privire la faptul că pe un teren viran, din comuna Vânători, județul Galați, o femeie a fost atacată de o haită de câini fără stăpân, care au mușcat-o și i-au provocat mai multe răni. 

Din verificările preliminare, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Galați au stabilit faptul că o femeie, de 57 de ani, domiciliată în Vânători, în timp ce aduna urzici pe un teren agricol, de la marginea localității de domiciliu, a fost atacată de mai mulți câini vagabonzi.

Un bărbat, de 44 de ani, domiciliat în municipiul Galați, a auzit țipetele de ajutor ale femeii și a sărit în ajutorul acesteia. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate de polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Galați. Polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor, însoțiți de reprezentanții unei asociații de profil, se află în zona comunei Vânători, în vederea capturării câinilor fără stăpân.

Țigări de contrabandă şi obiecte contrafăcute de circa 14 milioane de lei, confiscate de vameșii de la Zimnicea