Joe Biden / Foto: Facebook

Atât Președintele ales al Statelor Unite, cât și soția acestuia au transmis un mesaj de Crăciun axat pe retrospectiva anului 2020. Joe Biden a păstrat optimismul și a făcut urări nu doar americanilor, alegând să transmită tuturor că vor veni zile mai bune, cât de curând.

De asemenea, soții Biden și-au exprimat solidaritatea cu cei care au pierdut pe cineva drag din cauza COVID-19.

Cuplul Biden le transmite de Crăciun urări americanilor, după un an ”foarte dificil”

Joe Biden: ”Crăciun fericit! și Sărbători fericite! Jill și cu mine dorim familiilor voastre pace, bucurie sănătăte și fericire. Știm că pentru mulți dintre voi a fost un an dificil. Și ni se reamintește în această perioadă a speranței de omenie și de ce trebuie să facem unii pentru ceilalți. Mulți dintre concetățenii noștri se zbat să își găsească un loc de muncă, sau să pună mâncare pe masă, să își plătească ipoteca sau chiria. Trebuie să ne reamintim că suntem pe acest pământ ca să ne ajutăm unii pe ceilalți, să oferim ce putem și să fim o sursă de ajutor și speranță atât pentru prieteni, cât și pentru străini.

Mesajul lui Joe și Jill Biden de Crăciun: În curând vor veni zile mai fericite

Multe familii petrec primul Crăciun după ce au pierdut pe cineva drag. Iar eu și Joe cunoaștem acest tip de durere. Și știm că în momentele grele, o vorbă bună paote însemna foarte mult.

Chiar dacă sărbătorile sunt restrânse, știm că asta nu este ceva permanent și că în curând vor veni zile mai fericite.

Așa că din partea familiei noastre, pentru familiile voastre ”Crăciun fericit și Sărbători fericite!”, a fost mesajul de Crăciun al soților Biden.

Citește și: Papa Francisc a vorbit despre iubire și speranță, în loc să se războiască cu autoritățile

#News