Lili Sandu a ieșit din „capcana” conspiraționiștilor

„Am negat vehement acest vaccin și orice tip de vaccin în general”

Actrița și cântăreața, Lili Sandu se află printre persoanele care după o îndelungată documentare a decis să se vaccineze împotriva Covid. Lili este mamă de un an, iar faptul că încă îl alăptează pe cel mic a făcut-o să „se mai gândească” dacă se imunizează. Mai mult, acum, cu teama de tulpina Delta, dar și cu gândul la libertate a pornit pe drumul spre imunizare, relatează Viva.
„Tocmai am fost și mi-am făcut vaccinul, prima doză. Nu mai era de așteptat pentru că sunt tot mai multe cazuri și am zis că trebuie să o fac pentru mine, pentru Thomas, pentru comunitate. Fiecare să facă ce poate din partea lui. Nu e un story în care vă pun să vă duceți să vă vaccinați. Am negat vehement acest vaccin și orice tip de vaccin în general. Voi știți cel mai bine ce trebuie să faceți, nu trebuie să ascultați de nimeni. Am făcut vaccinul ăsta și cu gândul la libertate, pentru că sunt tot felul de îngrădiri acum, nici nu pot să plec să-mi vizitez prietenii, nu pot să plec din țară”, a transmis Lili Sandu, pe Instagram, potrivit sursei citate.

Fără să specifice cu ce ser s-a vaccinat, Lili Sandu le-a transmis urmăritorilor ei de pe Instagram că a avut foarte mari emoții, dar că este bucuroasă că de acum va avea „green-pass-ul” ce deschide uși, dat fiind că accesul la restaurante, cinema ori evenimente publice/private se va face pe baza certificatului verde, obligatoriu în localitățile cu rata de infectare între 3 și 6 cazuri la mia de locuitori.

„Și voi, ăștia de la brand-ul ăsta de la care mi l-am făcut să dea naiba să se întâmple ceva, să vedeți voi după aia! Acum, să vă zic sincer, am avut niște emoții… cred că nici la cezariană n-am avut atâta frică și emoții cât am simțit aici. Simțeam că mă ia cu amețeală. Ce au băgat ăștia în noi…mă rog. O să am certificat verde! E nasoală treaba cu cazurile astea, cu Delta”, a mai adăugat Lili Sandu pe social media.

Citește și: Loredana neagă zvonurile legate de o posibilă infectare cu Covid