Trei clienți răniți după ce un taxi s-a răsturnat în Vaslui

Pasagerii ar fi lovit scaunul șoferului

Taxi
Taxi

Trei persoane au ajuns la spital, luni, după ce s-au răsturnat cu un taxi şi au intrat într-un podeţ, pe un drum din comuna Lipovăţ, judeţul Vaslui. Șoferul ar fi pierdut controlul autoturismului în urma unui conflict cu pasagerii, potrivit ziare.com.

Potrivit poliţiştilor, înainte de producerea accidentului, în maşină ar fi avut loc un conflict.

Cei trei clienţi de pe locurile din spate ar fi lovit cu picioarele în scaunul şoferului, care a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare. „Un autoturism taxi, înmatriculat în judeţul Vaslui, condus de un tânăr de 23 de ani, ce efectua o cursă în regim taxi, şi se deplasa pe DJ 245A, spre localitatea Muntenii de Jos, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a lovit un cap de pod şi s-a răsturnat. În autoturism, pe bancheta din spate, se aflau trei pasageri, doi bărbaţi şi o femeie, cu vârste între 24 şi 37 ani. Cei trei pasageri au fost preluaţi de ambulanţă şi transportaţi la spital pentru evaluare si acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul autoturismului a fost testat alcoolscopic rezultatul fiind negativ”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Sunt efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul sesizat. A fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. La locul producerii accidentului s-au deplasat patru autospeciale de intervenţie din cadrul Detaşamentului Vaslui al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui. „În accident a fost implicat un singur autoturism, în care se aflau patru persoane.

La sosirea echipajelor de intervenţie a fost găsit un autoturism răsturnat pe o parte, care lovise un podeţ, una dintre cele patru persoane aflate în interior fiind blocată. Pompierii militari au stabilizat pe poziţie autoturismul, au evaluat victimele, au deblocat persoana prinsă în interior şi au acordat primul ajutor victimelor. Acestea au fost diagnosticate cu politraumatisme în urma unui accident rutier”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Lipsă fără precedent de medicamente în Marea Britanie