#Spionul rus îl filează pe Florin Cîțu
Florin Cîțu

Invitația la cafea, făcută de Florin Cîțu lui Marcel Ciolacu, a fost luată în râs de fostul ministru pentru Mediul de Afaceri, Ștefan Radu Oprea. Într-o postare făcută pe pagina de Facebook, Oprea l-a caracterizat pe ministrul de Finanțe ca fiind „un ministru catastrofă, un arogant”, precizând că încă nu s-au schimbat rolurile de control între instituții. Reamintim că Florin Cîțu l-a invitat pe liderul social-democrat la Ministerul de Finanțe pentru a-i răspunde acestuia din urmă la toate întrebările legate de starea economică a României.

„Cîțule, ești arogant!

Finanțele țării nu se discută la o șuetă, la o cafea. Sau așa procedezi tu când ai „grijă” de băieții deștepți de la PNL? Apropo, cât costă o astfel de cafea la MFP?

Asta se întâmplă când uiți că funcțiile sunt trecătoare. Se pare că ministeriatul l-a afectat grav pe dl. Cîțu care încurcă rolul instituțiilor în statul român.

Un ministru catastrofă precum Florin Cîțu nu are dreptul să afișeze atâta aroganță și să invite Președintele Camerei Deputaților la sediul Ministerului Finanțelor Publice. Conform Constituției, Parlamentul are rolul de control asupra Guvernului și nu invers.

Dar in lumea fantasmelor lui Cîțu se pare că lucrurile se văd invers. Totul este perfect iar noi, nerecunoscători, nu vedem și nu apreciem „efortul” lui.

Cîțule, ești arogant!Finanțele țării nu se discută la o șuetă, la o cafea. Sau așa procedezi tu când ai "grijă" de…

Publicată de Stefan Radu Oprea pe Miercuri, 26 august 2020

Cu toții resimțim profunda criză în care a adus finanțele țării. Imprumuturile record de 1000 euro/secundă vor fi plătite de multe generații. Cițu se împrumută într-un ritm și cu sume de aproape 5 ori mai mari decât guvernarea PSD, iar creșterea datoriei publice în PIB este mai mult decât evidentă – este un salt de 5 puncte procentuale, de la 35,2% în 2019 la 40,2% din PIB în iunie 2020.

Toate cifrele sunt scăpate de sub control: deficitul public la șase luni este 4,7% comparativ cu 1,7% în iulie 2019, adică o crestere cu 277%.

Pentru Florin Cîțu există o singură soluție: să plece cât mai repede de la MFP. Cu tot cu guvernul incompetent din care face parte. Moțiunea de cenzură va trece și atunci să vedem dacă dl. Cîțu va mai fi la fel de arogant.”, a scris Ștefan Radu Oprea.

Citește și: Ciolacu este invitat de Cîțu, la „Finanțe”

#News