Președintele Iohannis a declarat, miercuri, într-o conferință de presă că moțiunea de cenzură depusă de PSD este „în bătaie de joc”, „total neavenită” în contextul medical și economic în care se află România.

„Această moțiune este prima de la Revoluție încoace care se depune cam în bătaie de joc. Dar este adevărat că eu nu-mi doresc să treacă această moțiune. Suntem în pandemie și criză economică și oricum avem alegeri, probabil în câteva săptămâni. Ce rost are? Nu cred că PSD își dorește să preia guvernarea, ci pur și simplu să arunce țara în aer. Sper să existe înțelepciune în Parlament să nu treacă această moțiune izvorâtă din cinismul PSD-ist. Este o moțiune total neavenită”, a declarat Klaus Iohannis într-o conferință de presă.

Liderul social-democraților a anunțat miercuri că moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban va fi votată pe 31 august.

Moțiunea de cenzură se va vota luni – 31 august! Guvernul Orban trebuie să plece!!!

Publicată de Marcel Ciolacu pe Miercuri, 26 august 2020

„Moțiunea de cenzură se va vota luni – 31 august!

Guvernul Orban trebuie să plece!!!”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina de Facebook.

Moțiunea de cenzură depusă de PSD, semnată de 205 parlamentari și intitulată „Guvernul PNL, de la pandemie la pande-mită generalizată”, a fost citită săptămâna trecută, joi, în plenul Parlamentului.

Citește și: Moțiunea de cenzură nu trece. Argumentele lui Emil Boc

#News