Întrucât locuitorii cartierului Băneasa au semnalat primăriei o serie de probleme, primarul Tudorache s-a aflat ieri la fața locului pentru a discuta cu aceștia, cât și cu Asociația de Proprietari Cartier Lectorului. Primarului Sectorului 1 al Capitalei i s-a pus în vedere cele mai mari probleme ale zonei. În urma discuțiilor, acesta a declarat că ceea ce ține de primăria Sectorului 1 va fi rezolvat, și anume, toaletarea, salubrizarea și ridicarea mașinilor abandonate.

Tudorache: „Sunt aspecte care țin de noi (toaletare, salubrizare, mașini abandonate), pe care le vom remedia cât de repede posibil”

„Pe scurt, concluziile discuțiilor cu locuitori ai cartierului Băneasa și cu Asociația de Proprietari Cartier Lectorului: Principalele probleme semnalate de cetățeni nu vizează direct activitatea primăriei noastre. Aici, avem rolul de a le transmite celor în măsură să le rezolve și să urmărim activ soluționarea lor (iluminat public, suplimentări de linii de transport în comun, prezența ambroziei pe terenuri private, semnalizare rutieră). Sunt aspecte care țin de noi (toaletare, salubrizare, mașini abandonate), pe care le vom remedia cât de repede posibil.”, a declarat Dan Tudorache.

De asemenea, Dan Tudorache a mai menționat că anumite zone din sector au primit deja apă caldă, în timp ce în alte zone procedeul a fost amânat. Informațiile au fost furnizate de reprezentanții TermoEnergetica.

„Reprezentanții TermoEnergetica mi-au transmis că furnizarea apei calde a fost reluată în anumite zone din sector și amânată pentru alte zone. Pe de altă parte, acum, site-ul ELCEN (principalul producător de apă caldă din București) nu furnizează date decât pentru două din cele patru centrale, Grozăvești și Progresu. În aceste condiții, îi voi propune primarului general o întâlnire cu TermoEnergetica și ceilalți primari de sector.”, a mai spus Dan Tudorache, primarul Sectorului 1.

Citește și: Dan Tudorache îi cere demisia lui Alexe de la „Mediu”

#News