Florin Cîțu

Invitat în platourile Realitatea Plus în cursul serii trecute, ministrul de Finanțe, Florin Cîțu a declarat că se simte încrezător în următoarele alegeri, întrucât alegerile reprezintă esența democrației, astfel insinuând faptul că cetățenii își vor dori, în mod democratic, victoria PNL.

„Românii trebuie să ştie că alegerile reprezintă esenţa democraţiei. Trebuie să avem aceste alegeri. Da, le vom avea în condiţii diferite. Da, vom putea să avem alegeri în care să păstrăm sănătatea socială. De aceea am alocat cele mai mari sume anul acesta pentru alegeri. Pentru alegerile locale sunt alocaţi aproape un miliard de lei, pentru alegerile parlamentare aproape 1,3 miliarde de lei. Deci sunt sume mai mari alocate pentru a ne asigura că se vor ţine aceste alegeri în condiţii foarte bune”, a declarat Florin Cîțu aseară la Realitatea Plus.

De asemenea, ministrul de Finanțe, Florin Cîțu a mai afirmat că PSD și-ar dori, în realitate, amânarea alegerilor, formațiunea fiind conștientă de faptul că, în condițiile de față, are toate șansele să fie înfrântă.

„Să vedeţi ridicolul situaţiei: aceşti oameni acum ne spun de coronavirus că este o problemă. Sunt aceiaşi oameni care au pus condiţii la prelungirea stării de urgenţă pentru că ei spuneau că nu trebuie să mai ţinem economia închisă pentru că nu este o problemă. Sunt aceiaşi oameni care au pus condiţii la prelungirea stării de alertă, care spuneau că masca este un căluş. Deci vedeţi ipocrizia! Aceiaşi oameni care nu credeau şi ne spuneau că noi inventăm, că măsluim numerele, că dăm mai mulţi oameni care sunt infectaţi ş.a.m.d., aceiaşi oameni acum, pentru că ştiu că vor pierde alegerile şi le vor pierde usturător, se folosesc de majoritatea parlamentară pentru a amâna alegerile. Pe ei nu îi interesează sănătatea românilor. Nu pentru asta o fac. Ştiu foarte bine că vor pierde şi este un strigăt de disperare. Nu poţi să spui opt luni de zile că nu există această criză, să joci poker cu sănătatea românilor, au acţionat ca nişte criminali şi acum să spui dintr-o dată ne interesează”, a adăugat ministrul Finanțelor, Florin Cîțu.

Citește și: Dan Tudorache îi cere demisia lui Alexe de la „Mediu”

#News