Gabriela Firea / Foto: Facebook Gabriela Firea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea spune că Spitalul Clinic Foișor se află pe primul loc atunci când vorbim despre încrederea pe care o au cetățenii în instituțiile sanitare de profil. De altfel, potrivit primarului general, dacă s-ar face, la un moment dat, un sondaj al încrederii, spusele acesteia și-ar dovedi veridicitatea.

Cu echipamente de ultimă generație și cu investiții considerabile de 51 milioane de euro, Spitalul Foișor a prins viață în ultimii ani, oferind servicii competente, începând de la recuperări până la operații. De altfel, prin existența acestui spital se scutesc drumuri de la o unitate spitalicească la alta, întrucât, atunci când vorbim despre ortopedie-traumatologie, toate serviciile necesare fiind sub același „acoperiș”.

„Dacă s-ar face un sondaj în București, ba chiar și în țară, Spitalul Clinic Foișor ar fi primul în topul încrederii. Iar cine a suferit o entorsă, și-a rupt mâna sau piciorul – ori, Doamne ferește de probleme și mai grave -, știe cu siguranță despre ce vorbesc! Pentru orice probleme ortopedice, oricât de complexe, Spitalul Foișor este etalonul de calitate în România, și nu numai! Construit în ultimii ani de Primăria Capitalei, după investiții de 51 de milioane de euro, Spitalul Foișor dispune astăzi de echipamente de ultimă generație și oferă servicii medicale complete, de înaltă calitate, mergând de la operații, tratament și până la recuperare. Totul disponibil în același loc, pacientul fiind eliberat astfel de corvoada „navetei” între diferite unități sanitare!Aici sunt tratate toate afecțiunile cuprinse în specialitatea ortopedie- traumatologie. Intervențiile care se fac in spital merg de la chirurgia endoscopică, prin tehnici minim invazive, și până la intervenții majore de chirurgie spinală, revizii endoprotetice articulare, patologie septică, toate acestea fiind proceduri care necesită resurse umane și financiare considerabile.”, declară edilul Capitalei, Gabriela Firea.

Gabriela Firea, despre Spitalul Cilnic Foișor: „Centru de referință și pentru pacienții din alte unități sanitare din țară”

„De menționat și „banca de os” de la Foișor, care permite realizarea unor operații de mare complexitate, prin transplantarea de țesut osos-tendinos de la pacienți donatori.Spitalul Foișor este astăzi centru de referință și pentru pacienții din alte unități sanitare din țară, care au nevoie de îngrijirile medicale complexe disponibile doar aici, grație dotărilor și expertizei deosebite a personalului medical.”, mai spune Gabriela Firea, în același mesaj postat de curând pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Firea anunță: „Șoseaua Fabrica de Glucoză s-a deschis total circulației!”

#News