Centrul Infotrafic: Trafic restricționat luni pe A1 Deva-Nădlac

Se execută lucrări de reparaţii la covorul asfaltic pe tronsonul kilometric 563 – 558.

Traficul este restricţionat luni pe autostrada A1 Deva – Nădlac,  având în vedere efectuarea unor lucrări de reparaţii la carosabil, potrivit g4media.ro.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că luni, pe autostrada A1 Deva – Nădlac, se execută lucrări de reparaţii la covorul asfaltic pe tronsonul kilometric 563 – 558.

În acest context, până la ora 15,00, va fi restricţionată circulaţia pe prima bandă şi pe cea de urgenţă, pe sensul Nădlac – Deva. Se va circula doar pe banda a doua, dirijat prin semnalizare rutieră. Pentru prevenirea accidentelor rutiere, conducătorii auto sunt sfătuiţi să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.

Poliția de Frontieră a anunțat că „în acest sfârşit de săptămână se observă o creştere a valorilor de trafic în punctele de trecere a frontierei, pe sensul de ieșire din țară, în special la frontiera de vest şi sud a României”. Astfel, pentru evitarea aglomerărilor şi pentru scurtarea timpului de control, polițiștii de frontieră recomandă „pregătirea din timp a documentelor de călătorie pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cu celeritate”.

Montreal a devenit orașul cu cel mai poluat aer din lume