YouTube testează produsul numit Playables

Jocurile pot fi jucate pe site-ul YouTube pe browsere web sau prin intermediul dispozitivelor care rulează sistemele mobile Android al Google şi iOS al Apple.

YouTube testează la nivel intern un produs pentru jocuri online, potrivit unui e-mail trimis angajaţilor companiei-mamă Google, preluat de Wall Street Journal, potrivit g4media.ro.

Compania şi-a invitat angajaţii să înceapă testarea noului produs YouTube, numit ”Playables”.

Jocurile disponibile pentru testare includ titluri precum jocul arcade Stack Bounce. Jocurile pot fi jucate pe site-ul YouTube pe browsere web sau prin intermediul dispozitivelor care rulează sistemele mobile Android al Google şi iOS al Apple. Un purtător de cuvânt al YouTube a declarat că jocurile au fost de multă vreme un punct de interes, adăugând că compania experimentează cu noi funcţii şi nu are ”nimic de anunţat în acest moment”. Găzduirea de jocuri online pe YouTube, care este un loc popular pentru utilizatori pentru a transmite în flux jocuri şi a viziona filmări ale jocurilor transmise în direct, face parte din eforturile CEO-ului Neal Mohan de implicare în noi domenii de creştere, pe fondul încetinirii cheltuielilor pentru publicitate, potrivit WSJ. YouTube este un Site Web unde utilizatorii pot încărca și viziona materiale audio-video. YouTube a fost creat în februarie 2005 de Chad Hurley, Steve Chen și Jawed Karim. Centrul Infotrafic: Trafic restricționat luni pe A1 Deva-Nădlac