Ministerul Familiei dezminte zvonurile: Nu solicităm date despre sănătatea copiilor și a familiei și nu distribuim în școli așa-zisul „Chestionar al familiei”

Potrivit Ministerului Familiei, pe rețelele de socializare circulă mesaje prin care părinții sunt avertizați că ministerul solicită date despre sănătatea copiilor și a familiilor acestora

Ministerul Familiei dezminte informațiile false care ar circula pe rețele de socializare și precizează că nu solicită date despre sănătatea copiilor și a familiei și nu distribuie în școli așa-zisul „Chestionar al familiei”.Ministerul Familiei anunță ferm faptul că NU A SOLICITAT de la școli informații despre sănătatea copiilor. Astfel, Ministerul Familiei NU a distribuit în școli chestionare despre sănătatea familiei. 


  Ministerul Familiei SPRIJINĂ toți copiii din România și nu dorește separarea lor de familie!!!


 “Chestionarul familiei” NU APARȚINE Ministerului Familiei. Potrivit Ministerului Familiei, pe rețelele de socializare circulă mesaje prin care părinții sunt avertizați că Ministerului Familiei solicită date despre sănătatea copiilor și a familiilor acestora

Mai mult, este prezentat un formular care, aparent, aparține Institutului Național de Sănătate Publică, iar mesajele manipulatoare îi sperie pe părinți că prin completarea formularului se poate ajunge la separarea copiilor de familia lor.

„RESPINGEM FERM orice astfel de afirmație care face parte doar din propagandă împotriva singurei legi din România prin care copiii SUNT ȚINUȚI ÎN FAMILIE”, a transmis Ministerul Familiei.

Schimbare majoră pregătită de WhatsApp