Răzvan Cuc / foto: Capital

Fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, critică Guvernul PNL pentru lipsa unor măsuri în ceea ce privește siguranța circulației, la calea ferată. Răzvan Cuc precizează că „deși guvernul PNL se laudă că alocă bani pentru calea ferată, acești bani fie nu există, fie nu sunt cheltuiți cum trebuie”. Fostul ministru își argumentează acuza prin faptul că  o persoana a murit carbonizată într-un vagon în urma unui incendiu, fiindcă nu existau toate cele necesare pentru a fi evitată o astfel de tragedie.

„Stiu că aceia care lucrează la siguranța circulației, la calea ferată, sunt oameni profesioniști.

Din păcate asta nu înseamnă că și șefii lor sunt la fel.

Văd că, deși guvernul PNL se laudă că alocă bani pentru calea ferată, acești bani fie nu există, fie nu sunt cheltuiți cum trebuie.

Citeste si Dragnea, campion absolut la încercări eșuate

E clar că managerii numiți de PNL sunt depășiți de situație. Mimează doar imaginea proprie și nici asta cum trebuie.

Suntem ocupați cu pandemia de Covid 19 și uităm de situațiile grave care culminează cu accidente extreme.

Am vazut că o persoana a murit carbonizată într-un vagon în urma unui incendiu ( http://stiri.tvr.ro/bra-ov-o-persoana-a-fost-gasita-carbonizata-intr-un-vagon-de-tren-care-a-luat-foc_859069.html)

Am văzut că cei de la CFR Călători pun în circulație trenuri care sunt pline și calatorii stau ca sardelele (https://psnews.ro/aglomeratie-si-calatori-fara-masca-intr-un-tren-brasov-bucuresti-explicatiile-cfr-396837/) – fără respectarea regulilor minimale precum distanțarea socială sau purtatrea măștii (lucru obligatoriu instituit prin ordin de ministru).

Citeste in continuare

Hashtag News