foto: https://www.realitatea.net/

Nu știu ce părere aveți voi, însă eu, atunci când îl văd pe Codrin Ștefănescu, mă gândesc la un animăluț mic și viclean care te pândește noaptea ca să intri în casă, ca după ca el să se strecoare prin gaura de la gard și să-ți fure hapsân vreo două-trei găini. De altfel, ce altceva ar putea să facă Codrin Ștefănescu, absolvent al Universității de Șpagă și Minciună „Liviu Dragnea” din Gratia? Un om este fix ceea ce este. Iar dacă adaugi aici și beneficiile pierdute odată cu intrarea prea-măritului la răcoare, o aversiune față de noua conducere a PSD devine inevitabilă.

Codrin Ștefănescu, despre PSD: „este predat la cheie unor securici care urăsc de moarte acest partid”.

Ciolacu nu e Dragnea. Se vede cu ochiul liber. N-o fi Ciolacu vreun sfânt nici el, dar comparativ cu fostul lider PSD, ajuns acum la Rahova, pare aproape inofensiv. Repet, doar prin comparație. Lucru care nu-i convine lui Codrin Ștefănescu, după cum era de așteptat. Așadar, umblă o vorbă pe uliță cum că acesta s-ar pregăti să dea o spargere în interiorul partidului, pregătind terenul pentru revenirea vechilor social democrați dragnieni.

De altfel, Marcel Ciolacu și-ar fi anunțat de curând intenția de a evolua de la postura de interimar, la funcția de președinte PSD cu acte în regulă. În demersul său este susținut de o serie de nume importante ale social democraților, inclusiv de Gabriela Firea care, pesemne c-ar fi refuzat să candideze la șefia partidului atunci când lucrul acesta i-a fost propus, alegând să-l susțină pe Ciolacu.

Citește și: Rareș Bogdan, un patriot de carton cu gura mare

#News