Aș putea spune că Rareș Bogdan se face, de cele mai multe ori, că muncește, dând din gură non-stop și nimic mai mult. Apoi îmi amintesc brusc că înainte să fie politician cu acte în regulă, Rareș Bogdan obișnuia să-și ia salariul pe datul din gură. Păcat, însă că între timp acesta nu realizează faptul că lucrurile s-au schimbat – la fel și așteptările – iar de data aceasta mai este nevoie și de fapte, nu numai de vorbe aprige împotriva unuia sau altuia.

De ceva vreme, Rareș Bogdan nu se mai oprește din dezbătut subiectul muncitorilor plecați în Germania. Dacă nu s-ar limita numai la cuvinte goale, poate c-aș putea să-l laud. În rest, vorbele patriotice lipsite de un fundament palpabil nu fac decât să-l bage pe acesta în oala tuturor politicienilor cu gura mare și cu fapte mici. Cam ca la PSD.

Rareș Bogdan, patriotic: „A sosit momentul în care statul român şi toţi europarlamentarii români să susţină acelaşi demers”

„A sosit momentul în care statul român şi toţi europarlamentarii români să susţină acelaşi demers, respectarea drepturilor cetăţenilor. Eu mă întorc la intermediar, pentru că în cazul cetăţenilor români plecaţi la muncă în Germania o mare vină o au cele nouă firme care au intermediat contactul dintre aceştia şi agenţiile de ocupare a forţei de muncă din Germania. Ele ar trebui verificate, ar trebui verificat modul în care au semnat contractele, modul în care au tras pe sfoară cetăţeni oneşti care au semnat contracte de 14 euro pe oră şi au primit suma asta pe kilogramul cules. Sau 8 euro, că li se reţineau comisioane. Românilor li s-au luat 280 de euro pe biletul de avion când toate avioanele lumii erau ţinute la sol. Sunt chestiuni conexe, dar e important că statul român a luat această problemă în mână”, a declarat Rareş Bogdan.

Citește și: Ministrul Muncii le promite sri lankezilor că #TotulVaFiBine

#News