Paul Stănescu - foto: PSD

Baronul PSD Paul Stănescu se declară profund dezamăgit de către cei din PNL. În opinia acestuia, liberalii nu par să facă nimic bine. Fonduri europene nema, măsuri de urgență, nici de-alea! Cu alte cuvinte, o grămadă de reproșuri, nicio soluție concretă pentru care ar trebui să credem că vreun oricare alt guvern ar lua decizii mai bune.

  • „La cate ore au spus liberalii ca au stat in sedinta de guvern, cred ca toate lumea se astepta la altceva, la masuri ferme, clare, curajoase, asa cum au facut majoritatea statelor europene, la masuri care sa ajute romanii si mediul de afaceri romanesc sa treaca cu bine pentru aceasta criza economica provocata de pandemie.
  • Ceea ce am vazut in schimb, nicio masura privind explozia preturilor la alimente si produsele de baza, nimic despre ratele romanilor la banci, nimic despre stimularea si mentinere firmelor romanesti in activitatea si salvarea locurilor de munca.
  • Este bine ca Guvernul a adopta masura propusa de PSD privind acordarea unui somaj tehnic care sa fie achitat in proportie de 75% pentru toti angajatii companiilor afectate. Este bine ca Guvernul ofera bani imprumut IMM-urilor. Dar caror firme? Din ce domenii? Pe ce criterii? Cine va decide cum si cui se dau acesti bani? Bine ca le-au luat si pe acestea! Dar nu sunt suficiente. Este nevoie de mai mult. Este nevoie de un pachet de masuri care sa ofere incredere angajatorilor, fiecare antreprenor trebuie sa simta ca nu este abandonat, ca nu va duce el tot greul. Guvernul trebuie sa amane plata CAS si CASS din domeniile de activitate afectate.
  • Guvernul trebuie sa inceapa de urgenta demersurile pentru atragerea fondurilor europene disponibile pentru combaterea efectelor acestei pandemii (…) Jumătate de miliarde de euro este disponibil pentru România, imediat.
  • PSD solicită guvernului să treacă la treabă. Să nu mai piardă timpul. Treceți la treabă!”, a declarat live, Paul Stănescu.

Citește și: Lie, lie, ciocârlie, gura nu-ți mai tace ție

#News