foto: https://www.realitatea.net/

Codrin Ștefănescu moare de mila celor din vechea lui gașcă

„Acum i-au deschis un dosar lui Mircea Badea! Pentru nu stiu ce vorbe a rostit, in direct la tv, acum vreo doi ani! Este absolut halucinant ce se petrece la noi in zilele acestea! In plinā pandemie, când singura noastrā sperantā este in doctorii, asistentii si jurnalistii adevarati. Care isi fac datoria sfidând toate pericolele si asumându-si toate riscurile. Opriti-vā odatā, māi bāieti! Cā numai solidari cu mizerii de genul acesta nu putem fi!”, a scris Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Nu știți ce s-a întâmplat? Vă lămurim noi!

Se pare că cei doi trubaduri de pe la Antene, Mircea Badea și Mihai (Emanuel) Gâdea, au cam feștelit-o.

Iată ce posta astăzi Mircea Badea, la rându-i:

„Tocmai am primit aceste acte. Iata datele:
4.07.2018 se petrece „presupusa fapta”.
21.10.2019 incepe urmarirea penala in rem, adica un an si trei luni mai tarziu, in campania electorala pentru prezidentiale.
12.03.2020 militia considera ca trebuie sa se ocupe un pic, cu atentie si ingrijorare de aceasta speta.
E ceva neclar aici? In plina pandemie, militia vrea sa investigheze ceva ce as fi spus acum doi ani .

:)))))
P.S. Sigur ca e o aberatie sa scoti o sintagma dintr-o propozitie dintr-o intreaga discutie si sa-i dai sensul de care esti interesat. Le multumesc „oamenilor legii” ca imi confirma milimetric tot ce am spus despre ei in ultimii 20 de ani. ”, spunea la rându-i, Mirciulică chiar el pe contul lui, chiar al lui, de Facebook.

Mai pe larg, oficialii din Poliție par să se fi sesizat (un pic cam târziu, ce-i drept), în legătură cu o declarație fără perdea dată pe post la Sinteza Zilei a lui Gâdea.

Citește și: ÎPS „Ipocrisie” al Tomisului ne vorbește din Vechiul Testament

#News