Castelul Peleș - foto: Iulia KELT
Castelul Peleș - foto: Iulia KELT

Casa Regală a României a decis să pună la dispoziția autorităților 53 de spații de cazare la Castelul Peleș, pentru a servi cazurilor de Coronavirus. Spațiile de cazare urmează să fie repartizate în vilele din imediata apropiere, aflate pe domeniul Peleș ce aparține în acest moment Casei Regale a României. Toate acestea dispun de condiții optime cazării pacienților. Decizia a venit de curând ca o gură de aer proaspăt pentru autorități, care au mare nevoie de locuri unde să-i cazeze pe cei suferinzi, caz în care numărul îmbolnăvirilor va continua să crească.

„​Ca urmare a instituirii stării de urgență pe teritoriul României, Custodele Coroanei și surorile sale au luat decizia de a pune la dispoziția Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență, cu titlu gratuit, un număr de 53 de spații de cazare individuale în unitățile hoteliere și vilele de pe Domeniul Regal Peleș, pentru persoanele care vor fi nevoite să stea în carantină”, se arată într-un comunicat dat de Casa Regală a României.

Și ce loc mai minunat de a petrece carantina, decât la poalele munților, acolo unde a copilărit chiar el, Regele Mihai I?

Iată că încet-încet, ne vin și vești bune! Tot ce trebuie să facem este să le așteptăm și să respectăm întru totul ceea ce ne roagă autoritățile.

Citește și: ÎPS „Ipocrisie” al Tomisului ne vorbește din Vechiul Testament

#News