Catalin Smarandescu
Catalin Smarandescu. Sursa foto: Facebook

Cătălin Zmărăndescu a postat pe internet câteva imagini din casa sa de la ţară, unde locuieşte de trei ani. Luptătorul a locuit în Republica Dominicană mai mult de două luni, unde a participat la Survivor România, de unde a fost recent eliminat. Acolo, el a slăbit 25 de kilograme și s-a confruntat cu mai mulți colegi de echipă. Sportivul a publicat o serie de fotografii alături de familia lui, iar schimbările sunt mai mult decât vizibile. ”Faimosul” a scăpat de barba generoasă, s-a tuns și cu cele 25 de kilograme în minute, Cătălin Zmărăndescu a devenit al om. Sportivul a postat pe contul său de socializare câteva imagini cu casa lui.

Mesajul lui Cătălin Zmărăndescu pentru orășeni

În anul 2019, Cătălin Zmărăndescu a decis să se mute la Târgoviște. Fostul concurent de la Survivor are o casă frumoasă, o grădină îngrijită, peste o sută de păsări și doi câini de pază. „Ne-am băgat la tăiat păsări. Sacrificăm câțiva cocoși. Păi nu merităm și noi ceva bun? Avem poftă de niște cocoșei la ceaun, de o ciorbiță de cocoș. Viața la țară să știți că e frumoasă. Așa că noi, țăranii ăștia, vă facem vouă în ciudă, orășenilor”, a transmis Cătălin Zmărăndescu, pe pagina sa de Facebook.

Cătălin Zmărăndescu a dezvăluit că a slăbit 29 de kilograme în cele trei luni de participare la Survivor și că se simte foarte bine așa. La începutul competiției, sportivul avea 114 kilograme. Din acest motiv, Cătălin Zmărăndescu încă își mai cumpără haine și a început antrenamentele cu copiii.

„Am slăbit 29 de kilograme. Încă mai cumpăr haine. Dacă încep să port ceva mai lejer, un pantalon de trening, toată lumea râde de mine și îmi spune să mai bag ceva că arăt băț. Am luat vreo 6-7 kilograme acum, mi-e bine așa. Am început antrenamentele cu copiii mei. La condiție fizică stau foarte bine, sunt sănătos, nu mă doare nimic, mănânc orice. Aseară am mâncat orez”, a dezvăluit Cătălin Zmărăndescu.

Cea mai bătrână persoană din lume a decedat la vârsta de 119 ani