Primarul Piedone a supervizat, din teren, curățenia de primăvară

Acțiunea de curățenie din Sectorul 5, continuă. Pentru prima dată in istoria sectorului 5, primarul este printre muncitori, de vorbă cu administratorii cărora in campania electorală le-a promis că lucrurile se vor schimba.

Acțiunea de curățenie de primăvară continuă sub stricta supraveghere a primarului Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone. Astăzi, peste aproape100 de angajați ai firmei care se ocupă de curățenie au efectuat lucrări de toaletare a copacilor, au curățat spațiul verde, au săpat grădinile din jurul blocurilor, pe străzile Dorneasca, Conțești și Novaci, au stat de vorbă cu administratorii blocurilor și le-a îndeplinit dorințele, lucru nemaivăzut până acum în sectorul 5.

Pe lângă supervizare, edilul Piedone a dat mai multe dispoziții menite să rezolve eficient problemele locuitorilor din zonă.

Astfel s-a dispus menținerea contactului permanent cu administratorii de blocuri și interactivitatea cu locatarii. De asemenea primarul a dispus vopsirea gardurilor ce împrejmuiesc grădinile dintre blocuri, amplasarea de mobilier stradal, precum și amenajarea de locuri de joacă și spații de odihnă pe terenurile lăsate în paragină de fosta administrație. În același timp au fost ridicate mașinile abandonate și au fost demolate construcțiile neautorizate, precum garduri și garaje, astfel fiind create spații unde vor fi amenajate noi locuri de parcare. Curățenia de primăvara va continua și în zilele următoare și se va produce etapizat, astfel încât nicio zonă din Sectorul 5 să nu fie trecută cu vederea

au transmis reprezentanții Primăriei Sectorului 5

Totodată, așa cum a declarat în mai multe rânduri, primarul Piedone va face zilnic vizite de lucru în teren pentru a vedea dacă cei responsabili se ocupă de curățenie așa cum trebuie.

 „Numai împreună putem schimba radical fața sectorului nostru, lăsat de izbeliște atâția ani de fostele administrații! Vă cer sprijinul în acest demers și vă rog să păstrați curățenia. Eu voi face tot ce ține de mine, în calitate de primar, pentru a mă asigura că cei care se ocupă de curățenie nu vor face acest lucru de mântuială.”, a transmis Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

De asemenea, edilul face apel la spiritul civic al locuitorilor din acest sector, atât pentru menținerea curățeniei, cât și pentru sesizarea Poliției Locale Sector 5 în cazul în care observă persoane care nu respectă regulile de depozitare a deșeurilor sau care încalcă normele unui trai civilizat.  

Citește și: „Plantează copaci”, inițiativa care își propune să redea Capitala naturii