Varujan Vosganian

Varujan Vosganian (ALDE) acuză guvernul Orban că ar umbla cu tertipuri

Varujan Vosganian e un tip destul de cunoscut atât în mediul politic, cât și în cel literar. Om citit, om care și scrie, carieră politică destul de plină, așadar putem spune că are dreptul să-și manifeste opinia în ceea ce privește acțiunile recente ale guvernului Orban. Nu înseamnă neaparat că are și dreptate, însă încă avem voie să ne exprimăm liber, dacă libertatea de mișcare nu ne mai e accesibilă.

Astfel, Varujan Vosganian îl acuză pe Orban de faptul că ar umbla cu tertipuri doar de dragul păstrării imaginii în fața opiniei publice. Neîncrezător de felul lui, acesta susține că măsurile luate de către guvern nu sunt, câtuși de puțin, suficiente pentru ca firmele să-și acopere cheltuielile.

„Cu alte cuvinte, numai firmele care trăiesc de azi, pe mâine, care şi-au cheltuit banii sau i-au scos din firmă, beneficiază de ajutor! Firmele cu bonitate, care au linii de credit, care au fost precaute şi şi-au creat rezerve, nu beneficiază! Ca să nu mai vorbim de faptul că, chiar în condiţiile disponibilizărilor, firmele au o seamă de alte cheltuieli pentru care au nevoie de resurse financiare! Iată modul interesant prin care Guvernul răsplăteşte spiritul antreprenorial!”, spune Varujan Vosganian.

Foto

Citește și: Victor Ponta prezice că în viitorul apropiat ne va fi fomică

#News