Victor Ponta, foto: Facebook

Victor Ponta le reproșează liberalilor că mușamalizează cazul „Suceava”

După cum bine știm, Suceava nu stă prea bine la capitolul Coronavirus în aceste momente, fiind recent numit orașul cu cel mai mare focar de infecție din țară. Cadre medicale îmbolnăvite de COVID-19, spitale închise și echipamente de protecție lipsă la nivel național. Cam asta e situația pe la noi.

Iar ca să fie tabloul complet, și în Galați au fost depistate pozitiv ieri trei cadre medicale, asta după ce au avut contact cu cine-știe-câte alte persoane, neștiind că sunt infectate.

În aceeași idee, ieri ministrul Sănătății, Victor Costache anunța cum că vor fi testați toți locuitorii Capitalei. Nu e o măsură rea, recunosc. Însă ce ne facem cu restul țării? Și nu cumva ar trebui să începem cu cadrele medicale? Nu de alta, dar dacă ei nu mai sunt, noi nu mai avem mari șanse să fim, în lipsa unui personal medical calificat.

Declarațiile lui Victor Ponta

„S-au imbolnavit sute de medici, asistente, politisti …. pentru ca Ministerul Sanatatii nu le da echipament de protectie!

Scuzele si pretextele Guvernului PNL sunt mereu aceleasi cand ajung ei la Putere , de 30 de ani mereu aceleasi : este vina PSD !

Iar explicatia adevarata este mereu aceesi : Penelistii ajunsi la Putere se gandesc la bani ! Oricum sunt linistiti ca la ei nu exista dosare penale, nici anchete – vezi Spitalul Judetean Suceava aflat in subordinea Baronului PNL ( fost PDL) Flutur si condus de un manager care era in Noiembrie propus ca ministru in Guvernul Orban!

Sa speram ca isi semneaza mai repede contractele cu firmele lor prietene la preturi duble sau triple – se pare ca doar asa o sa aiba personalul medical din Romania echipamentul necesar! Daca nu va fi prea tarziu- ca la Suceava!”, declară Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Marian Oprișan: ”Trebuie să protejăm personalul medical”

#News