FOTO Podul.ro
FOTO Podul.ro

Prezicătorul Victor Ponta ne vorbește despre stomăcel

Dacă până acum n-am făcut decât să-l persiflez pe Victor Ponta, recunosc că acum îi dau dreptate. De când sunt închisă la domiciliu pe motiv de prevenție, mi-e foame tot timpul! Și cum în condițiile de față, atunci când mi-e foame nu mai pot să fac o plimbare pe afară ca să-mi treacă, mă văd nevoită să schimb traseul și în loc de ușa de la intrare să accesez ușa de la frigider. Și-n ritmul ăsta s-ar putea să ajung să-i dau dreptate lui Victor Ponta. Nu de alta, dar dacă mănânc tot, o să ajungă la un moment dat să-mi fie foame și nu de plictiseală!

Luând lucruri un pic mai în serios, liderul PRO România a analizat situația pe toate fețele și și-a dat seama că în maxim o lună România se va confrunta cu un fenomen destul de grav, și-anume foametea. De asemenea, acesta recomandă guvernului să stopeze exporturile și să sprijine zona alimentară, cât și pe cea sanitară.

„Nu înțeleg cum se iau aceste decizii atât de târziu, mă bucur că Armata intervine, dar ei trebuie să ia echipament de protecție, altfel pățesc ca medicii. Guvernul trebuie să sprijine sănătate, energia și zona alimentară pentru că peste o lună o să avem probleme serioase. Să se oprească exporturile de materiale neprelucrate. Peste o lună o să vedeți că problema principală va fi legată de mâncare. Sper ca guvernul să dea o ordonanță în acest sens”, a declarat Victor Ponta la România TV.

Citește și: Marcel Ciolacu vine cu soluții de criză în CEX

#News