Călin Popescu Tăriceanu

Călin Popescu Tăriceanu sare la gâtlejul firav al guvernului Orban

Nu de multe ori ajung să fiu de acord cu Călin Popescu Tăriceanu. De fapt, asta cred că este prima oară când recunosc cu mâna pe inimă că nu-mi mai pasă de faptul că mesajul următor este postat de către acesta, astfel că, fără rezerve îi dau dreptate. Tu, cititorule, ești liber să nu fii de acord cu mine și să mă contrazici în comentarii dacă asta vei simți să faci.

Ceea ce observ eu este însă că oricât mi-aș dori să aduc argumente contradictorii spuselor lui Călin Popescu Tăriceanu, nu prea am cum să fac acest lucru. Nu de data aceasta, cel puțin. Haideți să fim serioși! O fi el cum o fi, poate pus în funcția lui Orban nu ar fi fost mai breaz, însă ceea ce scrie se apropie de părerile noastre, ale tuturor. Într-adevăr, Guvernul Orban este lent, aproape ineficient și incapabil de a face față situației.

Adevărat este și faptul că dacă te uiți un pic la celelalte guverne ale lumii, vei observa că peste tot lucrurile se precipită în același fel. Niciun politician al lumii nu este capabil să gestioneze o astfel de criză.

„Guvernul Orban ar putea să poarte multe nume, dar probabil că cel mai potrivit pentru el este GUVERNUL SĂPTĂMÂNA VIITOARE! Săptămâna viitoare facem rectificare bugetară.

Săptămâna viitoare vin măștile și materialele necesare pentru doctori și personalul medical. Săptămâna viitoare dăm clarificările necesare ca să se poată aplica ordonanțele de sprijin pentru firme și persoane fizice. Săptămâna viitoare o să dăm o ordonanță militară din care nu o să înțelegi nimic!

Totul săptămâna viitoare! Nimic acum! Și, apoi, în numele unei greșite solidarități, ne spuneți să nu vă criticăm, să vă lăsăm să lucrați în liniște, să nu vă întrebăm cum faceți achizițiile și unde se duc banii!

GUVERN SĂPTĂMÂNA VIITOARE, dacă nu am spune nimic nu s-ar numi că suntem solidari cu voi, ci complici!”, scrie Tăriceanu pe Facebook.

Citește și: Tăriceanu îi acuză pe Costache de lașitate

#News