FOTO facebook
FOTO facebook

Daniel Florea, primarul Sectorului 5, este încolțit din toate părțile cu acuzații grave. Miercuri, procurorii au deschis un dosar penal în urma unui denunț al unui partid pentru zădărnicirea combaterii bolilor în legătură cu inițiativa primăriei Sectorului 5 din București de a distribui pungi și pachete către locuitori, fără a le asigura însă voluntarilor implicați protecția adecvată.

Astăzi, a venit rândul cetățenilor din sectorul pe care îl manageriază Daniel Florea să-l avertizeze pe primarul infractor.

Florea, încolțit pe Facebook

„Domn’ primar,#DFect(FLOREA) nu prea înțeleg cum e cu bipolaritatea asta la tine!

Ieri (n.r. – miercuri) ai cerut directorilor din primăria sectorului 5 să distrugă toate documentele semnate de angajați privind “voluntariatul” (în timpul programului), erai disperat și agitat, uitând că tu ai făcut adresa prin care i-ai obligat să fie voluntari, având reacție ciudată pentru un nevinovat la plângerea penală, iar în fața “fraierilor de cetățeni” te dai cocoș?

“Cei care încearcă să vă facă rău, făcându-mi mie plângeri penale pentru a opri această acțiune, nu au nicio șansă de reușită” – un primar #DFect

Atunci, hai să mai punem o carte pe masă dacă asta te face să tremuri, să urli și să-ți pierzi controlul. Ai grijă ce faci și ce spui că suntem lângă tine, te aud și te văd.

⚠️ Doamna Soare Alina Mihaela (directoare GAL 5) este “prietena mea” de când l-a scos pe Valeriu Nicolae din Școala nr 136. Și tot de atunci oameni din GAL – Împreună dezvoltăm Sectorul 5 – au devenit avertizori de integritate. Las și eu mai jos un mic indiciu.😳😜

Citește și Florea, pus la zid de PLUS! Dosar penal după o avalanșă de acuzații

Da, avem dovezi despre schema lui Hopincă, despre folosirea GAL ca paravan atât pentru achiziție, cât și pentru distribuție, știm cine (renumită de altfel) coordonează și raportează direct “mâini stângi”, știm ce face AES ul, știm și spunem anchetatorilor.
Pentru binele cetățenilor!

#FaptePenale
#AvertizoriDeIntegritate„, a dezvăluit un locuitor al Sectorului 5 pe Facebook.

#NEWS