Victor Ponta

Formațiunea parlamentară PRO Europa s-a aflat astăzi și aceasta în biroul de dezbateri a președintelui Klaus Iohannis. Aceștia au mers pe varianta unui tehnocrat.

Declarațiile Formațiunii PRO Europa, după consultările cu președintele Klaus Iohannis:

„Ne-am propus să fim echipa cea mai tânără la negocieri, nu ştiu dacă am reuşit”, a spus liderul Pro România, Victor Ponta, la începutul discuției.

Din partea PRO România, Ponta s-a autopropus premier.

„Propunerea de premier din partea Pro România sunt eu”, a spus Ponta, președintele Pro România, la finalul consultărilor de la Cotroceni.

Citește și: PSD s-a prezentat la consultări fără o propunere de premier

Iată și declarațiile lui Victor Ponta de acum câteva zile, când îl propunea înainte de vreme pe Raed Arafat în funcția de prim-ministru:

„Eu cred că ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile în România și în lume ne pune pe toți într-o situație poate la fel de dificilă ca cea din 1977, de la marele cutremur. Avem o criză pe care trebuie să o gestionăm cu toții. Eu mi-aș dori ca mâine dimineață să votăm un guvern, în niciun caz Guvernul Orban, că nu mai avem timp de circ, de măscărici. Cred că mâine dimineață ar trebui schimbat Orban. Ludovic Orban se comportă ca un măscărici. Ați văzut declarația de astăzi a dânsului în care spunea că suntem pregătiți pentru coronavirus, dar nu avem nimic. Cred că domnul Iohannis ar trebui să ne cheme pe toți și să ne spună că suntem între situație fără precedent. E o urgență medicală în acest moment, dar va fi o urgență economică”, a afirmat Victor Ponta (Formațiunea parlamentară PRO Europa)

Citește și: PMP îl vrea pe Cristian Diaconescu la Palatul Victoria

„Victor (Ponta – n.r.) a propus ca domnul Arafat să preia funcția de premier. Părerea mea e că ar fi greșeală. Părerea mea e că trebuie să se ocupe pe ce are expertiză”, a declarat de asemenea Marcel Ciolacu duminică, potrivit Mediafax.

#News