Tânără din Argeş reţinută de poliţie după ce a furat zeci de mii de euro şi zeci de mii de lei tatălui ei

Banii erau ținuți într-o cutie metalică păstrată într-un dormitor

Euro
Euro. Sursa foto: wikipedia

O tânără în vârstă de 26 de ani din judeţul Argeş a fost reţinută. Ea riscă să îşi petreacă sărbătorile după gratii după ce a furat zeci de mii de euro şi zeci de mii de lei dintr-o cutie cu valori care aparţine tatălui ei. Iniţial, cazul a fost deschis ca având autor necunoscut. După ce a constatat cine este suspectul în cazul furtului, tatăl şi-a menţinut plângerea, potrivit digi24.ro.

Un bărbat din Argeş a reclamat la Poliţie faptul că, după o perioadă în care a fost în vacanţă, la întoarcerea acasă a găsit o cutie metalică pe care o păstra într-un dormitor având încuietoarea forţată.

Din cutie lipseau sume importante de bani. Fiica bărbatului, în vârstă de 26 de ani, s-a dovedit a fi principalul suspect în cazul furtului. „În urma probatoriului administrat s-a stabilit că o femeie de 26 de ani ar fi sustras dintr-o cutie de valori a tatălui său sumele de aproximativ 63.000 de euro şi 50.000 de lei”, informează reprezentanţii Poliţiei judeţene Argeş. 

Sursele judiciare au precizat că iniţial speţa a fost deschisă ca având autor necunoscut.

Ancheta a arătat că fiica păgubitului este principalul suspect. Deoarece nu ar fi prima dată când are astfel de probleme cu fiica sa, bărbatul a decis să îşi menţină plângerea. Femeia a fost reţinută de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti. Ea va fi prezentată procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunerea de luare a unei alte măsuri preventive. Tânăra este cauzată de furt calificat săvârşit între membri de familie. Sfaturi de la danezi pentru a scăpa de stresul de sărbători