Medic strangulat într-un cabinet veterinar din Petroșani

Agresorul a încercat ulterior să se sinucidă

Arest
Arest sursa foto pixabay

Un bărbat din Petroşani a strangulat o femeie, medic veterinar. Ulterior a încercat să se sinucidă cu un cuţit, fiind transportat la spital. Rănile bărbatului sunt superficiale şi acesta se află în custodia Poliţiei, potrivit digi24.ro.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, Sanda Draia, a declarat că bărbatul a avut în trecut o relație de prietenie cu victima. 

 Sanda Draia susține că bărbatul din Petroşani care a ucis o femeie prin strangulare nu era căsătorit cu aceasta, dar că în trecut a avut o relaţie de prietenie cu ea. De asemenea, cabinetul veterinar în care a avut loc omorul nu îi aparţine victimei. „A fost comis un omor de către o persoană de sex masculin în vârstă de 30 de ani. Victima este o femeie în vârstă de 30 de ani. Fapta a avut loc într-un cabinet veterinar, fără legătură cu serviciul victimei, care era medic veterinar. Prezumtivul autor a avut apoi o tentativă de sinucidere.

Dar întrucât rănile sunt superficiale, el a fost investigat la Spitalul de Urgenţă Petroşani, fiind preluat de organele de poliţie. La această oră este audiat de procuror, care poate lua măsura reţinerii pentru 24 de ore a acestuia”, a declarat Sanda Draia. Femeia a murit în urma strangulării. Sepultura, turneu de adio susținut în 40 de ţări din America Latină şi Europa