E.ON va reduce consumul de energie al propriilor clădiri în toate locaţiile din Germania

Temperatura din încăperi va fi redusă la 19 grade C.

Grupul E.ON anunţă că în toate locaţiile din Germania îşi va reduce consumul de energie al propriilor clădiri cu minim 20%, în medie. Angajaţii vor sta în birouri comune, o parte dintre spaţii find închise, potrivit g4media.ro.

De asemenea, temperatura din încăperi va fi redusă la 19 grade C, apa caldă fiind oprită oriunde este posibil. Potrivit grupului german,în această iarnă, fiecare kilowatt-oră contează pentru a reduce consumul de electricitate şi gaz, motiv pentru care vor fi reduse toate sursele de iluminat neesenţiale, cum ar fi siglele şi iluminatul exterior, parţial sau chiar complet.

Măsurile vor fi valabile până la mijlocul lunii aprilie, fiind menite să realizeze o economie de energie de 25% la sediul companiei din Essen.

”Prin urmare, în toate locaţiile din Germania, E.ON va reduce consumul de energie al propriilor clădiri cu cel puţin 20%, în medie. Temperatura din încăperi va fi redusă la 19 grade C şi apa caldă va fi oprită oriunde este posibil. O măsură deosebit de eficientă este închiderea integrală a unor sectoare din clădiri şi încălzirea lor minimă, astfel încât infrastructura să nu fie deteriorată. Prin urmare, personalul din diferite departamente s-a mutat deja în spaţii comune, la începutul lunii octombrie, sau o va face în curând.”, anunţă grupul.

 E.ON intenționa să îşi administreze propriile clădiri într-un mod neutru din punct de vedere climatic până în 2030

În acest scopm compania utilizează deja energia din locaţiile sale cât mai eficient posibil, folosind tehnologii inteligente şi optimizând în mod constant tehnologia clădirilor. E.ON îşi transformă treptat clădirile în consumatori prietenoşi cu mediul, utilizând electricitate şi energie calorică verde. Grupul german E.ON este unul dintre liderii pieţei de energie, fiind prezent de 17 ani în România. Companiile-fanion ale grupului sunt Delgaz Grid şi E.ON Energie România asigura activităţi de distribuţie, respectiv de furnizare a energiei şi a soluţiilor energetice pentru circa 3,4 milioane de clienţi. De la intrarea pe piaţa din România, E.ON a investit circa 2 miliarde de euro, în principal în modernizarea reţelelor, valoarea contribuţiilor virate la bugetul de stat şi bugetele locale fiind de 2,7 miliarde de euro.

Frunzele moarte sunt vitale pentru viața insectelor. Acestea nu trebuie arse și nici aruncate la gunoi