Actorul Alec Baldwin, tată pentru a opta oară

Soţia sa Hilaria a născut o fetiţă care se va numi Ilaria Cătălina Irena.

Actorul Alec Baldwin, în vârstă de 64 de ani, a devenit tată pentru a opta oară, după ce soţia sa Hilaria a născut o fetiţă  Aceasta este al șaptelea copil al cuplului și al optulea copil al actorului american care mai are o fiică cu actrița Kim Basinger, potrivit digi24.ro.

Anunțul a fost făcut de soția actorului, Hilaria, care a dezvaluit că micuța se va numi Ilaria Cătălina Irena

Sotia lui Alec Baldwin, în vârstă de 38 de ani, a postat un filmuleţ pe pagină de Instagram, unde a scris urmatoarele cuvinte: „Este aici! Suntem foarte fericiţi să vă prezentăm micuţul nostru vis devenit realitate”. Hilaria și Alec Baldwin sunt căsătoriţi de 10 ani. Ei au împreună 7 copii: Carmen, 8 ani, Măría Lucía, 13 luni, şi ai lui Rafael, 6 ani, Leonardo, 5 ani, Romeo, 3 ani, Eduardo, 18 luni. Alec Baldwin mai are o fiică în vârstă de 26 de ani, Ireland, cu fosta soţie Kim Basinger.

În 2021, pe platoul de filmare Rust , Baldwin a descărcat un revolver folosit ca recuzită, care a ucis -o pe directorul de film Halyna Hutchins și l-a rănit pe regizorul Joel Souza

Alexander Rae Baldwin III (născut la 3 aprilie 1958) este un actor și comedian american. Cel mai în vârstă dintre frații Baldwin, el este cunoscut pentru spectacolele sale versatile , de la lucrări de benzi desenate la televiziune la roluri dramatice în film. Baldwin a primit diverse premii , inclusiv trei premii Emmy , trei premii Globul de Aur și opt premii Screen Actors Guild , precum și nominalizări pentru un premiu Oscar, un premiu Tony și un premiu pentru film al Academiei Britanice . La începutul carierei sale, Baldwin a jucat atât roluri principale, cât și rol secundar într-o varietate de filme, cum ar fi Beetlejuice (1988) de Tim Burton , Working Girl (1988) de Mike Nichols), Married to the Mob (1988) de Jonathan Demme și Talk Radio al lui Oliver Stone (1988). A atras atenția pentru interpretarea lui Jack Ryan în The Hunt for Red October (1990) și în Glengarry Glen Ross (1992). Baldwin a lucrat cu regizori precum Woody Allen în Alice (1990), To Rome with Love (2012) șiBlue Jasmine (2013) și Martin Scorsese în The Aviator (2004) și The Departed (2006). Interpretarea sa din drama The Cooler (2003) i-a adus o nominalizare la Premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar.

Casa Regală a publicat prima fotografie a mormântului Reginei Elisabeta a II-a