Cristian Popescu Piedone
Cristian Popescu Piedone / Foto: Facebook

Un periplu pe la periferia Sectorului 5 te trimite cu gândul la o comună, nu la o parte dintr-o capitală europeană, așa cum ar să fie cu adevărat Bucureștiul. Candidatul Partidului Puterii Umaniste (social-liberal), Cristian Popescu Piedone vrea să scoată acest sector „la liman” și să îi dea aerul european pe care îl merită.

La „granița” dintre Sectorul 5, condus încă de Daniel Florea, și Sectorul Agricol Ilfov, este nevoie de multă muncă, nu doar de promisiuni, promisiuni care s-au ținut lanț, timp de 30 de ani, indiferent cine a fost la conducerea acestei primării.

„Comuna Sectorul 5 a fost administrată în cei 30 de ani de două partide, cu excepția perioadei 1996-2000, când la conducere a fost Partidul Național Țărănesc Creștin și Democrat. În rest, 30 de ani de PSD și PNL. Aceleași oale vechi, o dată la patru ani, vin și vă reîncălzesc ciorba, ciorba cu promisiuni, spunându-vă cât de minunat va arăta Sectorul 5”, a spus Cristian Piedone.

Acesta a ținut să precizeze că referirile sale sunt la adresa filialelor de sector ale PSD și PNL „Atât PSD, cât și PNL au oameni de excepție. Au primari de excepție, și în București și în țară. Cinste lor. Dar în Sectorul 5, acești oameni au fost puși în vârf doar pe criterii de prietenie, fără experiență”, a spus Piedone.

❗️Zgomot mult, fapte puține!❗️Un proverb românesc spune că cine spune minciuni este ca și cel care fură. În cazul celor de la PSD și PNL care au condus Sectorul 5 proverbul se aplică citindu-l și de la un capăt și de la celălalt. Pentru că asta au făcut de la un capăt la altul, timp de aproape 30 de ani.❌ Aproape 30 de ani cei din PNL și PSD care s-au aflat la conducerea Sectorului 5 și-au bătut joc de banii și cetățeni! Ce nu știu acești indivizi este că oricât de lungă e noaptea, sfârșit își va găsi! Acesta este sfârșitul pentru aceste partide care ani de zile nu au făcut decât să își vadă de interesele lor! Nu contest ca ambele partide au primari de excepție, care au muncit și au modernizat orașele sau comunele pe care le-au condus!❗️Și-au umplut buzunarele, iar când a fost nevoie de bani pentru asfaltare, pentru școli, parcuri, curățenie, pentru reabilitarea blocurilor, pentru modernizarea sectorului… visteria era deja goală. Goală precum e sufletul acestor politicieni care nu s-au gândit nicio clipă la bunăstarea locuitorilor din Sectorul 5!❗️Singurul lucru mai rău decât un mincinos este un mincinos care este și ipocrit! I-ați trădat pe oamenii din Sectorul 5 dupa ce în fiecare campanie electorală îi mințeați frumos și le promiteați că vor trăi mai bine.❌ Oamenii nu mai vor bătaie de joc! Nu mai vor să fie ignorați încă 4 ani! Nu se va schimba nimic până nu se schimbă totul!✅ A venit vremea schimbării, vremea unui nou început! Un început în care părerea voastră, a locuitorilor din Sectorul 5 chiar contează! Probleme voastre își vor găsi rezolvare! Tot ce aveți de făcut este să mergeți la vot și să alegeți schimbarea pe care o așteptați de mult timp!✅ Voi la vot, eu la muncă!

Publicată de Cristian Popescu Piedone pe Vineri, 25 septembrie 2020

„Duminică, să credeți în dvs și în viitorul copiilor dvs, alegeți omul, nu partidul”, a fost îndemnul lui Piedone pentru alegărorii Sectorului 5.

Citește și: Piedone: „Nu pot ei sa promită cât pot eu să fac”

#News