20 de persoane s-au evacuat în urma unui incendiu produs într-un apartament de bloc

Un bărbat de 60 de ani a fost găsit în apartamentul incendiat, cu arsuri.

Pompieri
Pompieri

Pompierii au intervenit, luni seară, 24 iunie, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins un apartament dintr-un bloc din comuna Unirea, judeţul Alba. 20 de persoane s-au evacuat, potrivit ziare.com.

Un bărbat de 60 de ani a fost găsit în apartamentul incendiat, cu arsuri.

”Detaşamentul de pompieri Aiud intervine pentru localizarea şi stingerea unui incendiu în com. Unirea. Acesta se manifesta cu degajare mare de fum la un apartament situat la etajul 3 al unui bloc. Până la sosirea forţelor de intervenţie la locul producerii incendiului s-au autoevacuat 20 de persoane”, a transmis, luni seară, ISU Alba.

ISU Alba a precizat că s-a constituit şi o echipa de căutare-salvare pentru căutarea în interiorul apartamentului a posibilelor victime.

”Echipajul de cautare-salvare a identificat o victima in interiorul unei camere a apartamentului (barbat aprox. 60 ani). Bărbatul prezinta arsuri de gradul II şi III, de aprox. 10% pe suprafata corporala, cu semne vitale. Victima a fost evacuată de către pompierii militari şi predată echipajului medical prezent la locul producerii incendiului”, a mai transmis sursa citată. Incendiul a fost stins de către pompierii militari. La momentul de faţă se intervine pentru degajarea fumului din interiorul blocului. Victima din incendiu va fi transportată la CPU Aiud.

Peste 160.000 de absolvenţi de gimnaziu susțin marți examenul la Evaluarea Naţională