PSD va avea candidați pentru funcția de primar în 98% din localitățile din județ, a anunțat, joi, președintele social-democraților din Olt, Marius Oprescu. Acesta a și nominalizat candidații ce vor fi aruncați în luptă pentru primăriile orașelor din județ. Actualul primar de Slatina, Emil Moț, va candida pentru încă un mandat, iar la Caracal propunerea PSD este Marian Doldurea. La Corabia, Iulică Oane este opțiunea social-democraților, iar la Scorniceşti George Brînaru. La Balş, Piatra Olt și Potcoava vor încerca să obțină sufragiile electoratului Cătălin Rotea, Nicuşor Rada și Emanuel Enăchioaia.

„În momentul de faţă, mai mult ca sigur vom avea alegerile locale pe 27 septembrie. Înţeleg că există un anumit consens la nivelul clasei politice din România pentru a trece de perioada acestor alegeri. În ceea ce priveşte parlamentarele, dacă lucrurile nu vor evolua negativ, probabil că le vom avea la termen, în decembrie. Dacă valul doi va veni, nu ştim dacă parlamentarele vor  mai fi în această iarnă. În momentul de faţă, sunt în calendar”, a declarat Oprescu.

Acesta a menționat și că deocamdată nu s-au purtat discuții sau negocieri pentru alegerile parlamentare pentru că este prea devreme. „Să trecem de locale. Avem obiectiv să câştigăm localele, apoi discutăm de parlamentare. Acum nu sunt discuţii legate de liste”, a conchis Oprescu.

Citește și: Liderii PSD și ALDE cu alianțele, filalele cu candidații proprii

HashtagNews.ro