Tânără din Reșița, răpită în plină zi de fostul prieten

Fostul iubit a luat-o cu forța și a băgat-o într-un autoturism

O tânără de 19 ani din Reșița a fost răpită de fostul iubit care a introdus-o cu forța într-o mașina condusă de o altă femeie, complice la răpire. Victima a reușit să sune la 112 înainte să îi fie luat telefonul. Polițiștii au identificat coordonatele apelantei și au găsit-o pe femeie la peste 300 de kilometri distanță, în județul Cluj, potrivit digi24.ro.

Incidentul s-a produs luni, pe o Calea Caransebeșului din municipiul Reșița. Tânăra era pe stradă, când fostul iubit a luat-o cu forța și a băgat-o într-un autoturism

Bărbatul de 28 de ani nu a acționat singur, ci cu ajutorul unei alte femei, de 31 de ani, care se afla la volan. Din autoturismul în care era ținută captivă, victima a reușit să sune la 112 și să anunțe că a fost răpită, fără a putea preciza unde se află. Ulterior, femeia de la volan i-a luat telefonul cu forța.

În baza apelului la 112, polițiștii au reușit să dea de urma victimei și a răpitorilor ei, la aproximativ 330 de kilometri distanță. 

„Polițiștii au reușit imediat să identifice persoana care a făcut sesizarea, iar, ulterior, au găsit-o în localitatea Apadia, județul Cluj, unde ar fi fost dusă de fostul concubin, împotriva voinței sale”, a transmis IPJ Caraș-Severin. Pentru fapta sa, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore  ulterior fiind arestat preventiv pentru 30 de zile. Femeia de 31 de ani, care i-a fost complice, a fost plasată, miercuri, sub control judiciar pentru 60 de zile pentru complicitate la lipsire de libertate, tâlhărie și alte violențe.

Sute de descinderi la traficanți de droguri și de persoane