Maria Grapini / Foto: Facebook

Maria Grapini nu mai poate

Știi că a venit cu adevărat apocalipsa peste noi atunci când o auzi pe Maria Grapini numindu-i pe Orban și pe Iohannis ilogici și nepregătiți. Recunosc că nu mi-e rușine cu niciunul dintre politicienii noștri, iar cei pe care-i avem la cârma țării acum cu siguranță sunt depășiți de situație. Cu toate astea, asemenea remarci venite din partea Mariei Grapini sună ca nuca în perete. Le-aș fi putut acepta din partea oricui, mai puțin din partea acesteia.

„Sincer, nu mai pot! Auziti cum raspunde premierul la intrebari? Cum sa iesi in conferinta de presa,intr-o perioada declarata stare de urgenta, cand operezi cu ordonante militare, fara date precise,fara situatii exacte? De ce naiba mai ies Conferinta de presa? Presedintele mai devreme cerea medicilor sa foloseasca ce nu au-echipamente de protectie, spunea ca batranii( peste 65 de ani)sa nu iasa din casa dar nu spunea cine are grija de ei, la intrebarea unui jurnalist cine garanteaza ca nu se incalca drepturile omului, Orban raspunde ca el! Eu asa dezordine in logica si asa lipsa de pregatire a unor inalti functionari publici intr-un stat nu am
mai vazut!!!!! Doar noi si Dumnezeu ne mai poate salva!”, scrie Maria Grapini pe pagina sa de Facebook.

Păi, doamnă Grapini, v-ar fi fost mai bine cu Viorica Dăncilă ca prim-ministru în vremuri de restriște? Ah, dar ce întreb și eu! Normal că i-ar fi fost mai bine. Măcar în felul acesta ar fi vorbit și dumnealor aceeași limbă, iar madame Garapini nu s-ar mai fi trezit în ipostaza de-a nu pricepe ce se vorbește în propoziție.

Nu ieșiți din casă, doamnă! Atât trebuie să știți!

Citește și: Ion Cristoiu, 71 ani, speriat că-l închid autoritățile fasciste la domiciliu

#News