Daniel Zamfir

Daniel Zamfir susține că Ludovic Orban ar fi știut de pericolul COVID-19

Nu știm exact cât de adevărat sau oficial este documentul prezentat de către pesedistul Daniel Zamfir, însă recunosc că nu este prima oară când aud o astfel de ipoteză în spațiul public, și-anume că prim-ministrul României ar fi știut de multă vreme că ne paște o pandemie de Coronavirus. Cu toate astea, datoria noastră este să prezentăm publicului larg toate punctele de vedere. Chiar și pe cea a social democratului în cauză.

Astfel, acesta îl acuză pe Ludovic Orban cum că în realitate ar fi știut de foarte mult timp faptul că în curând epidemia de Coronavirus din China va ajunge și la noi, însă nu i-ar fi păsat de lucrul acesta, preferând să treacă cu vederea, întrucât ar fi avut treburi mai importante de făcut. În opinia lui Zamfir, preocuparea numărul unu a lui Orban ar fi fost organizarea de alegeri anticipate și intrumentarea organizării acestora.

Desigur, există oricând posibilitatea ca Orban să nu fi înțeles exact la momentul potrivit cam care este pericolul real al răspândirii acestui virus. Ceea ce, fie vorba între noi, oricum nu e bine, întrucât un prim-ministru ar trebui să aibă fler și să depisteze eventualele pericole înainte ca ele să se întâmple.

„EȘTI PENAL, LUDOVICE!

Iată dovada ca Orban știa din IANUARIE de pericolul epidemiei și o ținea langă cu anticipatele!!!”, declară social democratul Daniel Zamfir pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Maria Grapini face „poc”. Orban și Iohannis, niște ilogici!

#News