Claudiu Năsui: „O nouă zi, un nou atac josnic”

Afișând o oarecare siguranță de sine, Claudiu Năsui adăugă că nu se simte impresionat de atacurile la adresa sa, venite de la „mafia din sistem”

Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, a anunțat, într-un mesaj postat pe Facebook, că ar fi atacat de grupurile de interese, cele mufate la banul public. Năsui îi amenință pe toți cei vizați că va face tot posibilul ca situația să fie remediată, astfel încât aceste grupuri de interese să dispară din schemă. Cum va reuși să facă asta, rămâne de văzut, însă.

Astfel, Claudiu Năsui este de părere că debranșarea grupurilor de interese de la banii de la stat nu e un lucru greu de realizat, ba chiar dimpotrivă. „Pur și simplu faci ce am făcut eu. Nu mai aprobi contracte/programe păguboase pentru stat din care se vede de la o poștă că se sifonează bani. Și faci totul transparent și public.”, a mai spus ministrul Economiei (USR PLUS)

Claudiu Năsui: „Ce e greu, însă, e ce urmează. Adică un atac continuu al acelor grupuri de interese care deodată se văd debranșate de la banii contribuabililor”

Afișând o oarecare siguranță de sine, Claudiu Năsui adăugă că nu se simte impresionat de atacurile la adresa sa, adăugând că „mafia din sistem” ar fi, într-adevăr, destul de puternică în acest moment, mai ales prin influența pe care o are și în politică și în media. „În primele zile din mandat, mi s-a spus ce va urma dacă merg pe linia de a face totul public și de a debranșa mafiile de la banul public. Fiecare ministru are de ales între complicitate cu mafia și liniște sau reformă și scandaluri constante.”, a mai spus Claudiu Năsui.

Mai mult decât atât, Claudiu Năsui promite să reziste și de-acum încolo, dacă tot a rezistat patru ani în fața atacurilor împotriva sa și a familiei sale. „Vestea proastă e de fapt pentru ei: nu mă voi opri.”, scrie Claudiu Năsui.

Citește și: Ciolacu insistă: alocațiile trebuie mărite