Ciolacu insistă: alocațiile trebuie mărite

„Nu-mi face vreo plăcere să-i sun pe Orban și Cîțu”, a spus liderul PSD

Președintele PSD, Marcel Ciolacu se ține de petiții, ca ultimă redută. Dacă până la această petiție care, cel puțin oficial, nu este numită petiție, Ciolacu a încercat orice: de la scandal, la acuzații pe care ulterior le ștergea de pe Facebook, până la mii și mii de amendamente pentru legea bugetului, astăzi cere părerea electoratului, cu rugămintea votului pentru mărirea alocațiilor, firește.

Astfel, Marcel Ciolacu le cere susținătorilor PSD – și nu numai, să voteze, fiecare din județul lui, firește, pentru mărirea alocațiilor, adăugând că nu-i face nicio plăcere să comunice cu fostul premier Ludovic Orban, actual președintel al Camerei Deputaților, însă nici cu actualul premier, Florin Cîțu, fost ministru al Finanțelor.

Apelul lui Ciolacu către partidele de la guvernare și traseul „pe la Ploiești”

„Nu-mi face vreo plăcere să-i sun pe Orban și Cîțu, dar o viață mai bună pentru copiii țării merită orice efort. Sper că ambii vor înțelege că nu contează al cui e amendamentul, ci mai important este ce înseamnă pentru copii majorarea alocațiilor.

Intră și tu pe psd.ro/alocatii și cere-le parlamentarilor PNL/USR/UDMR din județul tău să voteze pentru mărirea alocațiilor!”, a scris liderul PSD, pe pagina sa oficială de Facebook.

Reamintim că PSD-ul lui Marcel Ciolacu a depus „mii de amendamente” legii bugetului, prin care se cere redistribuirea fondurilor către salarii, pensii și alocații, surse de venit pe care social democrații le consideră a fi prea mici, în momentul actual, pentru a acoperi necesitățile de zi cu zi ale cetățenilor din România.

Citește și: Arafat, despre un nou lockdown: „nu se pune problema”