Klaus Iohannis

Cu o interesantă abținere de la eternul și repetitivul ”Pe Se De”, Klaus Iohannis a decis să le transmită românilor un mesaj de Crăciun: să avem grijă de sănătate, de sănătatea celor dragi, să respectăm regulile și să ne păstrăm optimismul.

Șeful statului a insistat pe distanțare, pe respectarea normelor și pe faptul că se va reveni, cât de curând la o normalitate. În cursul zilei de azi, Klaus Iohannis a mai precizat faptul că va începe campania de vaccinare. Vaccinul este sigur și eficient, iar imunizarea prin vaccin va începe din data de 27 decembrie.

”Oriunde ne-am afla în lume, de Crăciun drumurile ne poartă înapoi acasă, alături de familie și de prieteni.

În acest an, din cauza epidemiei, suntem nevoiți să ne petrecem sărbătorile departe de cei pe care îi iubim atât de mult și de care ne este dor. Acesta este darul pe care cu generozitate îl putem face cu toții de acest Crăciun: să-i protejăm pe cei dragi!

Să fim așadar împreună în spirit, convinși că, solidari, vom reveni, în curând, la o viață normală!

Dragi români,

Vă urez ca Sărbătoarea Nașterii Domnului să vă găsească sănătoși, cu bucurie și liniște în suflet! Crăciun fericit!”, a fost mesajul transmis de Klaus Iohannis.

Mesajul de Crăciun al lui Klaus Iohannis: ‘Acesta este darul pe care cu generozitate îl putem face cu toții de acest Crăciun: să-i protejăm pe cei dragi!’

Am avut un an în care știrile s-au împărțit în două: campanie electorală și pandemie. În ambele cazuri, președintele a fost mai prezent ca oricând, iar poezia cu ”Pe Se De” a fost spusă fix ca la serbarea de Moș Crăciun: copiii au aplaudat, adulții au căscat a plictis, iar darurile au fost împărțite.

Citește și: Iohannis: „Nu vom introduce restricții noi de sărbători”

#News