Sesiunea de depunere a dosarelor pentru Rabla Clasic și Rabla Plus se prelungește

Dosarele pot fi depuse până la data de 31 ianuarie 2023.

Sesiunea de depunere a dosarelor pentru Rabla Clasic și Rabla Plus se prelungește până la data de 31 ianuarie 2023, cererile de înscriere fiind depuse în limita bugetului disponibil, potrivit romaniatv.net. Sesiunea de depunere a dosarelor pentru Rabla Clasic și Rabla Plus se prelungește până la sfârșitul lunii ianuarie.

Deoarece sunt încă fonduri disponibile care pot fi solicitate, s-a decis extinderea sesiunii de înscriere până la data de 31 ianuarie 2023, a declarat Laurențiu Adrian Neculaescu, președintele Administrației Fondului pentru Mediu.

Calendarul de desfăşurare a sesiunilor de înscriere în anul 2022 în cadrul Programului de stimulare a înnoirii parcului auto naţional şi a Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic, precum şi sumele rămase disponibile se poate consulta  pe site-ul www.afm.ro, la secţiunile aferente programelor.

O sesiune nouă Rabla” şi „Rabla Plus” a început  pe data de 30 septembrie, trebuind să se termine pe 25 noiembrie

În tot acest timp persoanele se puteau înscrie în program  prin intermediul dealerilor autorizaţi,  persoanele juridice putând depune dosarele de finanţare prin accesarea aplicaţiei informatice puse la dispoziţie de AFM. Pentru Programul „Rabla Clasic” – persoane fizice, buget alocat a fost  de 139.898.500 lei, persoane juridice – buget alocat de 173.300.500 lei, instituţii publice – buget alocat de 15 milioane de lei.Pentru Programul Rabla Plus – persoane fizice, bugetul este de 115.500.000 lei, persoane juridice – 202.303.000 lei şi instituţii publice – 15 milioane de lei.

Funcționari de la Biroului Vamal din Iași, reținuți de procurorii DNA pentru luare de mită