Piedone a luat „Faptele” la verificat

„Vara sanie și iarna car”, e o vorbă din popor de care nu mulți țin cont. Pe noi iarna ne ia prin surprindere, căci, vorba unui fost primar de Capitală: „Vara nu-i ca iarna”.

Și totuși, se poate ajunge la un firesc al lucrurilor. Astfel, primarul Sectorului 5, Piedone a luat la inspectat parcul auto al firmei Salubrizare Fapte 5 SA, care se va ocupa și de deszăpezire.

Situația din teren nu este cea pe care actualul primar și-o dorește pentru locuitorii acestui sector. Cu utilaje care nu pornesc „la cheie”, dacă vine zăpada pe nepregătite, dar mai ales cu personal nepregătit și neinstruit pentru o astfel de activitate. Totodată s-a constatat și faptul că multe persoane care ar fi trebuit să folosească frezele pentru deszăpezirea trotuarelor sunt, de fapt, angajați care mătură străzile. Nepregătiți pentru a folosi aceste utilaje, dar și fără protecția muncii pentru activitatea de deszăpezire.

„Cât timp voi ocupa funcția de Primar al Sectorului 5 nu voi permite astfel de practici. Unele persoane au încercat să mă păcălească, au crezut că îmi iau ochii cu luminile de la girofarurile montate pe utilajele de deszăpezire. Amatorii trebuie să meargă acasă. Nu este posibil să aduci oameni de la mătură, fără niciun fel de instruire, să îi îmbraci frumos și să spui că sunt pregătiți să folosească frezele pentru deszăpezirea trotuarelor. Nu facem figurație pe banii locuitorilor din Sectorul 5! Cei care au încercat să își bată joc de oamenii din sector trebuie să știe un singur lucru: nu este loc pentru ei la Primăria Sectorului 5! Practic, dacă astăzi ar fi nins, nu am fi avut cu cine să deszăpezim. Sună trist, dar ne lua prin surprindere”, a declarat Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5.

Citește și: Piedone: „Vă promit că mă veți vedea tot mai des!”

#News