Gina Pistol și-a luat copila și pisica și a plecat de-acasă

Doar pentru perioada în care casa pe care o are împreună cu Smiley este transformată în șantier

Gina Pistol simte cum este viața la bloc, cu copil mic. Chiar dacă este pentru o perioadă limitată de timp, cât să termine meseriașii lucrarea de la casa din Cernica, parcă tot este mult să îți petreci vremea într-un apartament micuț, pe care trebuie să îl imparți cu copilul, soțul și pisica. Iar acest lucru poate duce la diverse stări emoționale, dar și fizice greu de gestionat.

„E atât de aiurea să te muți pe vremea asta cu tot cu copil, cu pisică, de la casă într-un apartament micuț. Practic mi-am luat doar câteva lucruri la mine. Vă dați seama, ce să nu-i iei copilului? Că practic te gândești că ai nevoie de tot. Sperăm să le terminăm cât mai repede, să ne întoarcem la casă, că sunt pereții atât de subțiri la bloc, nici apă nu pot să beau noaptea după ce a adoarme fii-mea, că se aude tot”, a povestit Gina pe Instagram.

Tot pe rețelele de socializare, prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” le-a mărturisit urmăritorilor săi că trece prin clipe destul de dificile, mai mult, le cerea sfaturi acestora.

„Ideea este că nu știu ce să fac ca să am o altă stare. Nici vremea de afară nu mă ajută. Mă mai lupt și cu o durere de cap de ceva vreme. Am durerea de cap pentru că nu dorm într-o poziție bună, am probleme cu cervicala și de acolo mi se trage tot. Dacă ați folosit sau folosiți vreo pernă care ajută problema asta, recomandați-mi, vă rog! Nu mai rezist cu durerea asta de cap, mă doare în valuri. Am momente când nu mă doare, dar și când vine valul de durere îmi vine să-mi plâng de milă. Abia aștept să vină primăvara”, a continuat ea.

Nu doar schimbarea locuinței poate fi cauza stărilor neplăcute pe care le are Gina Pistol, ci chiar și astenia de toamnă, care se știe că dă multora bioritmul peste cap.

Citește și: Gina Pistol o ferește pe Josephine de blitzuri