Andreea Esca (preluare Fanatik)

Andreea Esca este una dintre dintre cele mai bine plătite vedete tv din România, chiar dacă nu s-a aflat încă și ce sumă îi intră lunar în cont. Însă faptul că Andreea poate întoarce „banii cu lopata”, să aibă afaceri în diverse domenii, fie că vorbim de imobiliare, cosmetice ori publicații, nu înseamnă că nu poate fi o persoană chibzuită în privința banilor săi. Unii consideră că această chibzuință este egală cu zgârcenia, mai mult, arată cât de jos pot să ajungă în momentul în care se lasă pradă frustrărilor de moment. Concret, un taximetrist din Mamaia, deranjat de faptul că Andreea Esca și-a plătit doar cursa și nu a lăsat „și de-o cafea”, a considerat că este potrivit să o facă de râs pe știristă.

„Nu mi-a venit să cred! Cursa a costat șase lei. Mi-a plătit fix banii ăștia. Fără bacșiș… Țin minte cum a scos o bancnotă de cinci lei și două monezi de câte 50 de bani”, a povestit taximetristul despre Andreea Esca, conform cancan.ro.

De la clădire istorică, la hotel de lux

Recent, Andreea Esca a achiziționat mai multe clădiri istorice în centrul istoric al orașului, ele urmând să-și schimbe destinația din imobile de rezidență în apartamente de închiriat. Terenul pe care se va construi imobilul de lux are 1.144 mp, conform actelor aprobate de Consiliul Local. Pentru că familia Esca – Eram şi ceilalţi proprietari nu pot demola clădirea istorică cu valoare de patrimoniu, ei o vor modifica şi renova total. În acest scop au angajat o echipă de şase arhitecţi. Potrivit aprobării date de Consiliul Local, investitorii au obligaţia ca în doi ani să ridice clădirea, anunță Ziua de Cluj.

La 40 de km de Sibiu, la Porumbacu de Sus, Andreea Esca deține un lanț de pensiuni, pentru care a investit timp și bani aproape doi ani de zile. Aici şi-a petrecut copilăria ştirista, care, îndrăgostită de aceste locuri, a dezvoltat un adevărat paradis turistic din dorinţa de a-i aduce şi pe alţii să descopere frumuseţea satului și viața la țară. Dar nu doar casele sale, transformate în pensiuni, îi fac pe turiști să se oprească aici, ci locul desprins parcă din basme, care păstrează încă vii tradițiile, potrivit Taifasuri.ro.

Citește și: Andreea Esca plănuiește să deschidă un hotel de lux în Cluj-Napoca