Robert Negoita

Supărat din pricina eliminării sale din funcție, primarul demis al Sectorului 3, Robert Negoiță s-a hotărât să depună o plângere penală împotriva Prefectului Capitalei Aurelian Bădulescu. Motivația sa se bazează pe faptul că viceprimarul a primit o lună de grație înainte să fie înlăturat din funcție, cu toate că migrase de la ALDE, la PSD. Toate astea, în timp ce Negoiță ar fi fost expulzat rapid, fără drept la replică. Interesant cum aceste acuzații vin acum, nu atunci când ar fi trebuit, totuși.

Robert Negoiță: „El trebuie să răspundă ce legătură are cu mafia retrocedărilor din Sectorul 3, cărora le face jocurile”

„Am venit la Parchetul General pentru că depun o plângere penală împotriva domnului prefect al municipiului București. Acuzația este de abuz în serviciu și dumnealui trebuie să le explice procurorilor de ce, pe fix aceeași speță, în fix aceeași instituție, eu, care am plecat de la PSD mă suspendă imediat, iar doamna viceprimar care pleacă de la ALDE la PSD este lăsată până acum. De ce cu întârziere de o lună? El trebuie să răspundă ce legătură are cu mafia retrocedărilor din Sectorul 3, cărora le face jocurile. Ei m-au suspendat pentru a nu mai avea acces la birou, să nu mai văd procesele, să nu mai văd documentele”, a spus Robert Negoiță.

Robert Negoiță a „bătut palma” cu alianța PRO București, susținută de Victor Ponta.

Citește și: Robert Negoiță și-a piedut mandatul de primar. Traseimul costă!

#News