Horoscop azi, marți 25 iulie 2023

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Unghiul celest principal al zilei este oferit de sextilul Lunii de pe Balanță cu planeta Mercur de pe Leu. Această poziționare astrologică ne vorbește de: istețime, comunicativitate, adaptabilitate, elocvență și receptivitate intelectuală. Este, per ansamblu, o zi foarte potrivită pentru călătorii, pentru munci de ordin intelectual, comercial sau literar, precum și pentru acțiuni și activități de tip social, public.

BERBEC

Este o zi cu spor pentru afaceri! Totodată, puteți beneficia și de o comunicare excelentă în viața amoroasă. Veți fi și ceva mai populari și sociabili.

TAUR

Aveți parte de indicii ceva mai bune în planul sănătății! Relațiile cu colegii de la job se vor arăta destul de pozitive. Vă veți împăca chiar bine și cu familia!

GEMENI

Veți avea parte de evenimente frumoase, delicate și gingașe în viața romantică. Aveți parte de o zi fastă și pentru studiu, evaluări și călătorii. Puteți primi și o veste destul de interesantă despre sau de la o persoană mai tânără.

RAC

Vi se preconizează o relaționare favorabilă cu femeile din familie. Vă puteți resimți și cumva mai sensibili și nostalgici. Totodată, este o zi de bun augur și pentru discuții și negocieri legate de bani!

LEU

Veți comunica într-un mod cumva mai natural, deschis și elocvent. Puteți primi și o veste destul de fericită! Veți fi și ceva mai isteți și spontani!

FECIOARĂ

Vi se relevă o zi cu spor la bani! Mai puteți afla și un secret foarte interesant și important! O persoană mai tânără vă va ajuta într-un mod cumva mai subtil.

BALANȚĂ

Vă veți reliefa cumva mai emoționali, protectivi și senini sufletește. Mai puteți câștiga și prietenia unei persoane foarte deschise și inteligente!

SCORPION

Aștrii zilei vă prezintă cumva mai intuitivi, spirituali și misterioși! Mai puteți primi și o veste legată de o eventuală promovare! Comunicarea cu șefii se va realiza într-un mod cumva mai eficace și eficient.

SĂGETĂTOR

Puteți câștiga prietenia unei femei mai în vârstă. Mai puteți primi și o veste de bun augur despre sau de la o persoană mai tânără de la mare depărtare. Aveți o zi potrivită și pentru călătorii pe calea aerului.

CAPRICORN

Astrele vă arată destul de populari și bine văzuți în societate. Vi se mai preconizează și o bună reușită în carieră! Mai puteți rezolva cu succes și o chestiune ce ține de un împrumut ori de o creditare.

VĂRSĂTOR

Aveți parte de o zi destul de fastă pentru studiu, evaluări și călătorii. Mai puteți primi și o veste bună despre sau de la o femeie mai în etate de pe alte meleaguri. Este o zi prielnică și pentru afaceri și treburi de ordin legal.

PEȘTI

Puteți beneficia de un mic ajutor financiar, bănesc. La locul de muncă veți munci chiar foarte iscusit și veți colabora optim cu colegii.

Horoscop HashtagNews