Horoscop azi, sâmbătă 4 februarie 2023

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Unghiul celest principal al zilei este redat de către cuadratura Soarelui de pe Vărsător cu planeta Uranus de pe Taur. Discutăm de un aspect astral cam dificil ce ne vorbește de: instabilitate, excentricitate, inadaptare, furie și pericole nebănuite. Pentru a mai contracara din valențele primejdioase ale acestei energii astrale a zilei, va trebui să ne dezvoltăm, în principal, unele calități șu virtuți ce țin de: răbdare, auto-control, stăruință, raționalitate și prudență.

BERBEC

Puteți intra în conflict cu un prieten important! Planurile dumneavoastră de viitor pot cunoaște unele piedici! Vă sunt posibile și ceva pierderi neașteptate sub raport financiar!

TAUR

Vi se poate prezenta un conflict destul de aspru cu șeful, fiind necesar să vă arătați mai diplomați și concilianți! Imaginea dumneavoastră socială poate fi afectată în această zi! Căutați să vă temperați pornirile impulsive și irascibile!

GEMENI

Puteți primi o veste mai neplăcută despre ori de la un bărbat mai matur de la mare distanță! Nu vă este o zi de succes pentru călătorii mai lungi! Din păcate, puteți resimți și unele probleme de sănătate mai ciudate.

RAC

Vă propun să evitați îndatorările financiare excesive! Vi se mai relevă și un risc destul de semnificativ de incidente sau accidente, deci fiți ceva mai grijulii! Atenție și în relația cu prietenii!

LEU

Optați pentru mai multă armonie, înțegere și toleranță în relația cu persoana iubită. Vi se pot reliefa și unele dificultăți destul de serioase în afaceri. Nu este o zi prielnică pentru mutări majore în cele ce țin de carieră!

FECIOARĂ

Fiți ceva mai atenți cu sănătatea, îndeosebi când vine vorba de probleme ce țin de inimă, piept, coloană vertebrală sau spate în general. Fiți mai prudenți și la drumuri mai lungi!

BALANȚĂ

Puteți întâmpina unele evenimente destul de supărătoare în viața amoroasă. Vi se pot releva și unele probleme destul de serioase în relația cu proprii copii! Aveți parte și de un risc ceva mai semnificativ de accidente mai curioase!

SCORPION

Vi se relevă un risc cam înalt de conflicte cu un bărbat cu autoritate și influență din familie! Sunt posibile și unele stricăciuni legate de mediul fizic al căminului. Nu este o zi de bun augur în afaceri!

SĂGETĂTOR

Feriți-vă de a lua mari decizii în această zi, existând riscul să optați pentru o abordare cam greșită! Fiți ceva mai echilibrați și politicoși și în comunicare! Mai puteți resimți și unele probleme de sănătate destul de neobișnuite!

CAPRICORN

Vă recomand mai multă înțelepciune și ponderație în cheltuieli! Totodată, în această zi s-ar putea să întâmpinați unele dificultăți în a vă reliefa cu succes talentele și capacitățile! În dragoste vi se pot prezenta unele întâmplări foarte stranii!

VĂRSĂTOR

Evitați să vă arătați mândri, vanitoși ori dramatici! Optați pentru mai multă modestie, ponderație și înțelepciune! Se mai poate ivi și o problemă imprevizibilă legată de un părinte!

PEȘTI

Vă puteți arăta mai retrași și însingurați, fiind necesar să vă depășiți pesimismul și starile emoționale mai turbulente. Puteți atrage și dușmănia voalată a unui bărbat mai influent! Căutați să fiți ceva mai clari, limpezi și fideli în discurs!

Horoscop HashtagNews