Doi bărbați din Galați, arestați preventiv pentru tentativă de omor

Ei au încercat să omoare cu mașina două persoane aflate pe trotuar

arest
arest sursa foto pixabay

Doi bărbați din Galați au ajuns pentru 30 de zile după gratii sub acuzația de tentativă de omor. Cei doi au încercat să omoare, la finalul lunii martie, două persoane aflate pe un trotuar din Tecuci. Unul i-a lovit în plin cu mașina la volanul căreia se afla, potrivit digi24.ro.

Al doilea, pasager în autoturism, a lovit cu cuțitul una dintre victime. Incidentul a avut loc spre finalul lunii martie, într-o intersecție din Tecuci.

„S-a reţinut că, la data de 29.03.2024, în jurul orei 15:30, inculpatul C.C. a pus în executare intenţia de a suprima viaţa persoanelor vătămate P.G. şi P.V., care se deplasau pe un trotuar de la intersecţia str. Libertăţii cu str. Nicoreşti din mun. Tecuci, lovindu-i cu autoturismul pe care îl conducea şi producându-le leziuni traumatice, iar apoi inculpatul D.M., pasager pe locul din dreapta faţă al autoturismului, i-a aplicat lui P.V. o lovitură cu vârful unui cuţit în zona toracică antero-laterală stg, prin acţiunea lui C.C. (lovirea cu autoturismul a persoanelor vătămate, urmată de impactarea puternică a unui gard) fiind tulburată ordinea şi liniştea publică”, se arată într-un comunicat de presă remis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi. Un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi a pus în mişcare acţiunea penală împotriva celor doi indivizi. O zi mai târziu, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Galaţi a dispus arestarea lor preventivă pentru 30 de zile. Cei doi sunt acuzați de tentativă de omor și tulburarea ordinii și a liniștii publice. Muzeu dedicat lui Ivan Patzaichin, inaugurat în Mila 23