Fetiță moartă după ce ar fi fost spălată de bunica ei cu o substanţă toxică

Alți doi copii sunt în stare gravă

Spital
Spital sursa foto pixabay

O fetiţă de cinci ani a murit, iar verişorul ei, de aproape doi ani, este în stare gravă la Spitalul din Ţăndărei, judeţul Ialomita. Ei au fost spălaţi de bunica lor cu o substanţă toxică, posibil o soluţie folosită pentru deparazitarea oilor, potrivit stiripesurse.ro.

Poliţia a anunţat, vineri, că Poliţia Oraşului Ţăndărei a fost sesizată, joi seară, de cadrele medicale de la Spitalul Ţăndărei despre faptul că la camera de gardă au fost aduşi doi copii, în vârstă de 5, respectiv 1 an şi 11 luni.

 Ei ar fi fost intoxicaţi cu o substanţă. Fetiţa de cinci ani a murit, copilul de un an şi 11 luni fiind în stare gravă la Spitalul Orăşenesc Ţăndărei. După verificări, poliţiştii au stabilit că o altă fată, de 10 ani, a fost transportată la o altă unitate spitalicească din Slobozia cu simptome asemănătoare. 

Fata de zece ani şi băiatul de un an şi 11 luni sunt fraţi, fetiţa de cinci ani care a murit fiind verişoara lor.

Copiii ar fi fost spălaţi cu o substanţă toxică, posibil tomoxan, de bunica lor, o femeie de 35 de ani, din Ţăndărei. Cercetările sunt continuate de o echipă complexă sub aspectul comiterii infracţiunilor de ucidere din culpă şi rele tratamente aplicate minorului. Totodată a fost informată D.G.A.S.P.C. Ialomiţa.Temperaturi mai mari decât cele normale în prima săptămână a lunii ianuarie